Αρχική / ---SLIDER / “Ας εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και… βλέπουμε μετά για τον Σώρρα”! (βίντεο)

“Ας εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και… βλέπουμε μετά για τον Σώρρα”! (βίντεο)

Δύο μήνες περίπου μετά την καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα και την σύζυγο του και ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να τους εντοπίσουν.

Ο ποινικολόγος και συνήγορος του Αρτέμη Σώρρα Βασίλης Νουλέζας μίλησε στο «Kapa-News» της Κατερίνης και αποκάλυψε ότι στο στο δικαστήριο της Τετάρτης (17/5) όπου δικάζεται η αίτηση αναστολής της εκτέλεσης της ποινής του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου, πιθανότατα δεν θα εμφανιστεί ξανά η γυναίκα του επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις»

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα: «Το μόνο νεότερο που έχουμε είναι ότι στις 17 Μαΐου δικάζεται η αίτηση εκτέλεσης ποινής και παρά την απεργία ο γραμματέας δεν θα απεργεί, οπότε θα ξεκινήσει κανονικά στις 9 το πρωί. Η προτροπή μου είναι να παραστεί η γυναίκα του Αρτέμη Σώρρα στο δικαστήριο. Είναι μάνα 4 παιδιών, το μικρότερο 8 ετών. Παρά τις συνεχείς επικοινωνίες δεν θα είναι πιθανότατα. Ομως δεν μπορώ να το αποκλείσω να πάει. Είναι μειονέκτημα ότι είναι φυγόποινοι.

Με εμπιστεύεται ο Αρτέμης Σώρρας. Μέχρι την κλήση στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο αποκλείω το ενδεχόμενο να εμφανιστεί. Ας κατορθώσει η ελληνική Δικαιοσύνη να εμφανιστεί ο Χριστοφοράκος και μετά βλέπουμε για τον Σώρρα…».

Δείτε το βίντεο με όλες τις δηλώσεις του

 

Δείτε ακόμα

Check Also

Μεγάλη πίεση του κορονοϊού στις νέες ηλικίες, το 25% των ασθενών σε ΜΕΘ είναι κάτω των 55 ετών

H καθηγήτρια Παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, έκρουσε το καμπανάκι για τους νέους καθώς αυξάνεται ο αριθμός …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *