Αρχική / ---SLIDER / Αυτές είναι οι ημέρες και ώρες για τα δωρεάν rapid test κορονοϊού στο Σύνταγμα

Αυτές είναι οι ημέρες και ώρες για τα δωρεάν rapid test κορονοϊού στο Σύνταγμα

Τέσσερις ημέρες την εβδομάδα θα λειτουργεί το εργαστήριο του ΕΟΔΥ για την δωρεάν διεξαγωγή rapid test στο μετρό Συντάγματος. Τον σταθμό ήδη επισκέφθηκε ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης ο οποίος υποβλήθηκε και στο τεστ.Άρχισε από σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, τη λειτουργία του το εργαστήριο του ΕΟΔΥ στο μετρό Συντάγματος. Εκεί ήδη παρέχονται δωρεάν rapid test για τους πολίτες.

Το εργαστήριο του ΕΟΔΥ έχει στηθεί και λειτουργεί στον εκθεσιακό χώρο του μετρό, καθημερινές από Δευτέρα έως και Πέμπτη, από τις 10:00π.μ έως τις 15:00μ.μ.

Ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του δήλωσε χαρακτηριστικά:«Αρχίζει σήμερα η λειτουργία εργαστηρίου του ΕΟΔΥ στον σταθμό Μετρό Συντάγματος και οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν δωρεάν rapid test για την ανίχνευση του κορωνοϊού. Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς το κοινό έδειξε μεγάλη ανταπόκριση και την προηγούμενη φορά που είχε αναληφθεί ανάλογη δράση. Με τη λειτουργία του εργαστηρίου στέλνουμε ένα ακόμη μήνυμα για τη σημασία της τήρησης των μέτρων ατομικής προστασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

Δείτε ακόμα

Check Also

Έρχονται δάνεια έως 50.000 ευρώ στις μικρές επιχειρήσειςμε εγγύηση του Δημοσίου 90%

Για τη δέσμη μέτρων που αφορούν τις μικρές επιχειρήσεις μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *