Αρχική / ---SLIDER / Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπρεπε να είχαν ρυθμίσει νωρίτερα το τηλεοπτικό τοπίο

Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπρεπε να είχαν ρυθμίσει νωρίτερα το τηλεοπτικό τοπίο

Την εκτίμηση ότι η «αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει» εξέφρασε η βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και ‘Ααμυνας της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «έχει φασιστοειδή αντίληψη» τονίζοντας ότι «η αντίληψη «όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός» και άρα πρέπει να στοχοποιηθεί είχε να εμφανιστεί στην ελληνική πολιτική σκηνή από τη δεκαετία του ’80». Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση διχάζει τον ελληνικό λαό και σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ένα κόμμα που θεωρεί ότι οι πολίτες που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα πρέπει να πληρώσουν και μεγαλύτερους φόρους».

Η κ. Μπακογιάννη παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real news ότι «οι κυβερνήσεις της ΝΔ έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο και να είχαν επιβάλλει κανόνες λειτουργίας νωρίτερα» και σημείωσε ότι «τα 260 εκατ. που θα εισπράξει από τους τέσσερις υπερθεματιστές, θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος από την αδειοδότηση μεγαλύτερου αριθμού τηλεοπτικών σταθμών, αν ο στόχος τους δεν ήταν ο έλεγχος της ενημέρωσης». Σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους εκτίμησε πως «αποκλείεται ο Σόιμπλε να πάει στο γερμανικό Κοινοβούλιο με πρόταση ρύθμισης του χρέους, πριν τις γερμανικές εκλογές».

«Όταν είσαι πρωθυπουργός και ζητάς από τον Πούτιν τυπογραφείο για να τυπώσεις άλλο νόμισμα της χώρας σου, τι εξωτερική πολιτική να κάνεις;» διερωτήθηκε η πρώην υπουργός και ζητά την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ώστε «να υπάρξει ενημέρωση για το τι συζήτησαν Τσίπρας και Ερντογάν στην πρόσφατη συνάντησή τους».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *