Αρχική / ---SLIDER / Black Friday σήμερα: Τι είναι, ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Ελλάδα

Black Friday σήμερα: Τι είναι, ποια καταστήματα συμμετέχουν στην Ελλάδα

Ο θεσμός της Black Friday- της Μαύρης Παρασκευής δηλαδή – με μεγάλη καθυστέρηση είναι η αλήθεια, έφτασε και στη χώρα μας.

Γιορτάζεται παραδοσιακά την επομένη της ημέρας των Ευχαριστιών (Thanksgiving), την Παρασκευή δηλαδή μετά την 4η Πέμπτη κάθε Νοεμβρίου. Ουσιαστικά πρόκειται για τέσσερις μέρες μεγάλων εκπτώσεων και προσφορών, που φτάνουν μέχρι και το 80%!

Στις ΗΠΑ, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο θεσμό, όπου κυριολεκτικά δημιουργείται το αδιαχώρητο στα καταστήματα και στα μεγάλα εμπορικά κέντρα.
Φαίνεται πως η μεγάλη κρίση οδηγεί τους καταστηματάρχες να υιοθετήσουν αυτή την τακτική και στη χώρα μας και να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να αυξήσουν κάπως το εισόδημά τους. Ήδη πολλά καταστήματα έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και καλούν το καταναλωτικό κοινό, μόλις λίγες μέρες πριν από την περίοδο των Χριστουγέννων να κάνουν τα ψώνια τους και να επωφεληθούν.

  • Ποια καταστήματα συμμετέχουν

περισσότερα στο …

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *