Αρχική / ---SLIDER / Χαμός στο Πρωινό με τη Σόφη Πασχάλη – Σηκώθηκε να φύγει η Σάσα Σταμάτη

Χαμός στο Πρωινό με τη Σόφη Πασχάλη – Σηκώθηκε να φύγει η Σάσα Σταμάτη

«Το ότι δεν ήταν τόσο συμπαθής στο κοινό κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Survivor, δε νομίζω ότι φταίει η παραγωγή ή κάποιος δημοσιογράφος».

Όσο περνούν οι μέρες από όταν έφυγε η Σόφη Πασχάλη από το Survivor, τόσο φαίνεται ότι αυξάνονται και τα νεύρα της. Οι δηλώσεις της, πλέον, είναι εμφανώς επιθετικές προς τους δημοσιογράφους τους οποίους και κατηγορεί ότι δεν κάνουν έρευνα…!

«Φεύγω πάω να κάνω έρευνα για τη Σόφη Πασχάλη!», είπε η Σάσα Σταμάτη και μάζεψε όλα της πράγματα, έτοιμη να φύγει από το Πρωινό. «Έχει καεί ο εγκέφαλός μας!», είπε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Αυτό την ενόχλησε τη Σόφη;», αναρωτήθηκε έξαλλος ο Κώστας Τσουρός και συνέχισε: «Το ότι είπαν αν ήταν φίλη με τη Λάουρα ή ότι όλοι έλεγαν ότι η Σόφη τους έκανε άνω κάτω εκεί πέρα και σηκώθηκε και έφυγε; Τι έρευνα να κάνουμε για το Survivor»;

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο τέλος, καταλήγοντας στο συμπέρασμα: «Το ότι δεν ήταν τόσο συμπαθής στο κοινό κατά τη διάρκεια παραμονής της στο Survivor, δε νομίζω ότι φταίει η παραγωγή ή κάποιος δημοσιογράφος».

Δείτε ακόμα

Check Also

Πότε καταργείται στο SMS στο 13033 – Ποιες ελευθερίες μας δίνονται πίσω σταδιακά

Aπό σήμερα Δευτέρα χαλαρώνουν περισσότερο τα μέτρα που ίσχυαν το τελευταίο εξάμηνο. Τι SMS πρέπει …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *