Αρχική / ---SLIDER / Χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου! Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει η Φόνσου

Χάθηκαν τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου! Παρέμβαση εισαγγελέα ζητάει η Φόνσου

Μόνο ως ευχάριστες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Μαρίνου.

Φίλοι και συνάδελφοι έχουν όλον αυτόν τον καιρό μιλήσει για εκείνον δημόσια, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς κανείς πλέον δεν μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί του.

Αιτία; Τους απαγορεύεται ακόμα και να τον ψάξουν, ενώ τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.Αυτή τη φορά, επίσημη θέση παίρνει η Άννα Φόνσου, η οποία παλαιότερα τον είχε βοηθήσει να φιλοξενηθεί για μικρό χρονικό διάστημα στο «Σπίτι του Ηθοποιού» από το οποίο όταν αποχώρησε, οδηγήθηκε σε ένα σπίτι στη Βάρκιζα το οποίο λέγεται πως ανήκει στον κύριο που έχει αναλάβει τη φροντίδα του, κρατώντας τον μακριά από όλους.

Η ηθοποιός έστειλε επιστολή στην πρώην Υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου, ζητώντας την παρέμβαση εισαγγελέα, τονίζοντας πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που την απείλησε πως «θα της κόψει τα πόδια αν προσπαθήσει να επικοινωνήσει ξανά με τον Γιώργο Μαρίνο».

«Όποιος απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να παρέμβει εισαγγελέας για το θέμα του Γιώργου, θα με βρει στο πλευρό του. Θα στηρίξω την πρωτοβουλία αυτή, γιατί πιστεύω πως θα είναι λυτρωτικό για εκείνον. Δεν έχω μαζί του πλέον καμία επικοινωνία.Του έχουν αλλάξει αριθμό κινητού. Έμαθα πάντως πως δεν είναι καλά στην υγεία του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κρατά απομονωμένο από τους συναδέλφους του, αυτό έχω να πω», δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso».

«Μόνο με τη σύμφωνη γνώμη συγγενών πρώτου βαθμού μπορεί να γίνει μεσολάβηση εισαγγελέα», λέει από τη μεριά του ο Σπύρος Μπιμπίλας ως πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *