Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί

Χίλαρι Κλίντον: Χρωστάμε στον Τραμπ μια ευκαιρία να ηγηθεί

Τα συγχαρητήριά της μεταβίβασε στον Ντόναλντ Τραμπ η μεγάλη αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών, Χίλαρι Κλίντον.

Στη σημερινή της ομιλία, η Δημοκρατική πολιτικός εξέφρασε την ελπίδα πως ο Ρεπουμπλικάνος θα είναι ένας καλός Πρόεδρο για τη χώρα, ενώ του ζήτησε ακόμα και να συνεργαστούν.

«Του χρωστάμε μία ευκαιρία να ηγηθεί. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και να δούμε το μέλλον. Να αποδεχτούμε με ανοιχτό μυαλό την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ», σχολίασε σχετικά.

Η κα Κλίντον ευχαρίστησε τους πολίτες που την ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, παραδεχόμενη ωστόσο πως το αποτέλεσμα δεν ήταν το ποθητό.

«Γνωρίζω πόσο απογοητευμένοι νιώθετε, γιατί το ίδιο νιώθω και εγώ. Αυτό είναι πόνος για εμάς και θα είναι για αρκετό χρόνο. Η εκστρατεία μας, όμως, δεν ήταν μόνο για μια εκλογική διαδικασία. Πιστεύω στην Αμερική και πάντα θα πιστεύω. Ας κάνουμε ό,τι περνάει από τα χέρια μας για να προασπίσουμε τις αξίες μας και να βάλουμε ξανά την οικονομία μας στο επίκεντρο», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη η Αμερικανίδα, τονίζοντας πως η υποψηφιότητά της για την προεδρία ήταν η μεγαλύτερη τιμή της ζωής της.

Η Χίλαρι αναγνώρισε επίσης πως οι εκλογές αυτές έδειξαν ότι οι ΗΠΑ είναι μία χώρα βαθιά διχασμένη, ενώ διαμήνυσε πως το αμερικανικό όνειρο είναι αρκετά μεγάλο για όλους.

Στη συνέχεια της ομιλίας της η κα Κλίντον εμφανίστηκε ενωτική, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γυναικείο φύλο και παροτρύνοντας τους νέους να ασχοληθούν με τη χώρα.

«Οι καλύτερες ημέρες βρίσκονται ακόμα μπροστά μας. Θα είμαστε πιο δυνατοί μαζί και θα πάμε μπροστά μαζί. Ο Θεός να σας ευλογεί. Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική», είπε κλείνοντας η Χίλαρι.

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *