Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Γιατί ο Γιώργος βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι

Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Γιατί ο Γιώργος βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι

Μπορεί να έχει μετακομίσει σε κοντινό σπίτι από αυτό που έμενε με την Φαίη Σκορδά πριν το χωρισμό, ο Γιώργος Λιάγκας όμως βρίσκεται συνέχεια στην οικογενειακή οικία για χάρη των παιδιών. Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης είναι, άλλωστε, η προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού, που προσπαθεί ακόμη να βρει χωριστά τις ισορροπίες του.

Ο φωτογραφικός φακός της “Freddo”, εντόπισε, αυτές τις μέρες, το αυτοκίνητο του παρουσιαστή, κάτω από το σπίτι που ζούσε με την Φαίη και τα παιδιά. Ο Γιώργοςφαίνεται πως ήταν στην οικία στη Βούλα και περίμενε πώς και πώς τους γιους του που κατέφθασαν με το σχολικό. Για να τους παραλάβει κατέβηκε η γυναίκα που προσέχει τα δυο αγόρια και όχι η Φαίη, όπως συμβαίνει συχνά. Μάλιστα, όταν άνοιξε η πόρτα του σχολικού, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έτρεξαν στην αγκαλιά της νταντάς τους, που είναι σαν μέλος της οικογένειας.

Η αλήθεια πάντως, είναι πως παρά το χωρισμό ο Γιώργος βρίσκεται συνεχώς κοντά στα παιδιά και στην πρώην αγαπημένη του. Ο ίδιος ήταν κοντά τους στη γιορτή του Δημητράκη, αλλά και σε βόλτες που κάνουν όλοι μαζί στα νότια προάστια, ακόμη και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *