Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Χρύσα Ρώπα: Είναι επίσημο: «Γιατί έφυγα από το Star Academy»

Χρύσα Ρώπα: Είναι επίσημο: «Γιατί έφυγα από το Star Academy»

Οριστικά εκτός Star Academy δήλωσε η Χρύσα Ρώπα!
Μπορεί στις αρχές του μήνα το κανάλι Epsilon να ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου τη συμμετοχή της ηθοποιού, η οποία θα αναλάμβανε χρέη καθηγήτριας υποκριτικής στο reality, αλλά η απουσία της από τα μαθήματα που πραγματοποιούνται μέσα στην Ακαδημία έχει πυροδοτήσει έντονη φημολογία πως η ηθοποιός αποχώρησε.

Η εφημερίδα «Ειδήσεις» μίλησε με τη Χρύσα Ρώπα, η οποία και επιβεβαίωσε την αποχώρησή της από τη Μουσική Ακαδημία. «Ναι, αποχώρησα από το “Star Academy”! Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά και στο παρελθόν έχω φύγει και έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα. Πραγματικά δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα παραμείνω εκεί. Σίγουρα θα βρίσκομαι στη Γαλλία το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι που μας έρχεται».

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *