Αρχική / ---SLIDER / Δεκτή η παραίτησή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον Κώστα Μπακογιάννη μετά τον σάλο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Δεκτή η παραίτησή της Κατερίνας Γκαγκάκη από τον Κώστα Μπακογιάννη μετά τον σάλο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις». Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε υποβάλει την παραίτησή της μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για τη στάση που κράτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Ωστόσο, η παραίτησή της είχε εξελιχθή σε… θρίλερ, καθώς από το Δήμο Αθηναίων δήλωναν τις τελευταίες ώρες ότι δεν είχαν στα χέρια τους παραίτηση της.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *