Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Δεν μαζεύεται με τίποτα: “Ο Τσίπρας είναι ο πιο μαυρογυαλούρος”: Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεν μαζεύεται με τίποτα: “Ο Τσίπρας είναι ο πιο μαυρογυαλούρος”: Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Για «όργιο προσλήψεων» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
«Διατείνομαι ότι ο κ. Τσίπρας βγήκε ως το νέο. Πίσω από αυτό το φρέσκο και συμπαθητικό προσωπάκι που έχει, είναι το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της παλιάς Ελλάδος. Ο πιο μαυρογιαλούρος. Όλα τα στραβά της μεταπολίτευσης έχουν βρει καταφύγιο στον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αναφορικά με τους συμβασιούχους τόνισε ότι οι νομιμοποιήσεις γίνονται «κατά παράβαση της Ευρωπαϊκής οδηγίας που επιβάλλει να γίνει διαγωνισμός και κατά παράβαση του ελληνικού Συντάγματος».
«Το κάνουν μόνο για να πάρουν τις ψήφους αυτών των ανθρώπων κοροϊδεύοντας τους, γιατί όταν αρχίσουν τα δικαστήρια οι άνθρωποι αυτοί θα χάσουν τις θέσεις τους, όσους νόμους και αν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ» υπογράμμισε και συνέχισε:
«Αν δεν γίνει διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει πρόσληψη. Οι άνθρωποι αυτοί δεν θα απολυθούν από τη Νέα Δημοκρατία αλλά από τα Δικαστήρια. Αν γίνει διαγωνισμός δεν θα μπουν τα ρουσφέτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά οι άνθρωποι με προσόντα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Πολ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *