Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Δεν «βλέπει» λύση για το ελληνικό χρέος πριν το τέλος του 2017 η Deutsche Bank

Δεν «βλέπει» λύση για το ελληνικό χρέος πριν το τέλος του 2017 η Deutsche Bank

Μπορεί η ελληνική κυβέρνηση να θέλει να βάλει στο «τραπέζι» το θέμα της διευθέτησης του χρέους μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους και όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας πρόσφατα να συγκεκριμενοποιηθούν τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί ο Πιέρ Μοσκοβισί να δήλωσε πριν από μερικές ημέρες πως «είναι εφικτή μια συνολική συμφωνία ως το τέλος του 2016», όμως, η Deutsche Bank φαίνεται πως έχει άλλη άποψη.

Η γερμανική τράπεζα θεωρεί πως θα αποτελεί έκπληξη να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να ανοίξει η συζήτηση για το χρέος φέτος και «βλέπει» πως αυτό θα «τραβήξει» μέχρι τα τέλη του 2017 τουλάχιστον.

Στον… επόμενο τόνο σύμφωνα με την Deutsche Bank θα κυριαρχήσουν κρίσιμα ζητήματα για την δεύτερη αξιολόγηση, όπως οι αλλαγές στα εργασιακά και οι δράσεις κοινωνικής πρόνοιας. Βέβαια, υποστηρίζει πως το ΔΝΤ έχει θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα να υπάρξει μια συμφωνία για τα μέτρα ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους μέχρι το τέλος του 2016.

Από την άλλη και οι εσωτερικές εξελίξεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης μέχρι και τον επόμενο Σεπτέμβριο δεν επιτρέπουν, όπως λέει, να κλείσει το θέμα άμεσα και βλέπει μια λύση «όπως- όπως» στο τέλος του 2017.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Αυξάνονται διεθνώς τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων ή πιο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *