Αρχική / ---SLIDER / Δέσποινα Μοιραράκη: «Με προσέγγισαν πολλοί να γίνουν εραστές μου»…

Δέσποινα Μοιραράκη: «Με προσέγγισαν πολλοί να γίνουν εραστές μου»…

«Ζουμερές» στιγμές από τα ταξίδια της και την προσωπική της ζωή μοιράστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη με τους θαυμαστές της, μέσω πρόσφατης συνέντευξής της στο «Πρώτο Θέμα».

«Είχα άγνοια κινδύνου όταν ταξίδευα μόνη μου. Μετά δημιούργησα φιλικές και οικογενειακές σχέσεις. Με περίμενε, π.χ., ο Πέρσης έμπορος στο αεροδρόμιο με τη γυναίκα του και με φιλοξενούσαν σπίτι τους. Είχε μαθευτεί στους κύκλους των εμπόρων χαλιών το όνομα μου, ότι υπάρχει μια έμπορος τσακάλι που τα πουλάει όλα», αναφέρει για τα ταξίδια της.
Μάλιστα, προσθέτει ότι είχε και πολλές ερωτικές επιτυχίες: «Με προσέγγισαν πολλοί να γίνουν εραστές μου. Δεν επέτρεψα όμως ποτέ στον εαυτό μου να κάνει σχέση με συνεργάτη για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στη δουλειά μου».

«Εχω πουλήσει χαλιά για 50 εκατ.δραχμές. Είχα επιτυχία. Διοργάνωνα εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στην Αρτα, στην Καβάλα, στην Ξάνθη, στην Αλεξανδρούπολη και στην Κρήτη. Ναι, έλειψα πολύ από τα παιδιά μου. Αλλά άντρα μέσα στο σπίτι δεν έβαλα ποτέ. Δεν είδαν οι γιοι μου άντρα να μπαίνει», εξομολογείται.
usay.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Αλλαγή ώρας: Οι δείκτες των ρολογιών πήγαν μια ώρα μπροστά

Άλλαξε η ώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και οι δείκτες των ρολογιών γύρισαν μια ώρα …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *