Αρχική / ---SLIDER / Δήμος Βερύκιος: Οι πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος του Alpha

Δήμος Βερύκιος: Οι πρώτες του δηλώσεις ως αντιπρόεδρος του Alpha

“Καλούμαστε τώρα, μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά, να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα”.
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς αιφνιδίασε τους πάντες (σχεδόν) πραγματοποιώντας σαρωτικές αλλαγές υψηλού επιπέδου στον Alpha. Το απόγευμα της Παρασκευής η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα: Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ στην Alpha Δορυφορική Τηλεόραση αναλαμβάνουν αντίστοιχα ο Βασίλης Παπαδρόσος και ο Δήμος Βερύκιος!

Διαβάστε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του Alpha
Το πρωί της Πρωτομαγιάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχτηκε με πολλά χαμόγελα τον Δήμο Βερύκιο στo Happy Day και ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για την επόμενη μέρα του Alpha:

«Η απόφαση για τα περί αντιπροεδρίας φέρει εξ’ ολοκλήρου την υπογραφή του Δημήτρη Κοντομηνά. Μια βαριά υπογραφή στον χώρο του ελληνικού αλλά και του περιφερειακού επιχειρείν. Σαφώς και είναι ιδιαίτερη τιμή, αλλά και μεγάλο βάρος, τόσο για μένα, όσο και για τον Βασίλη Παπαδρόσο, δύο ανθρώπων της ενημέρωσης που ο Δημητρής Κοντομηνάς μας εμπιστεύεται να είμαστε μαζί του στο τιμόνι της ναυαρχίδας του επιχειρηματικού του ομίλου. Άγρυπνοι φρουροί εμείς, θαρραλέοι μαχητές, δοκιμασμένοι σε όλες τις μεγάλες φουρτούνες τις τελευταίες δεκαετίες, πάντα δίπλα του.

Καλούμαστε τώρα, όχι μόνο να δώσουμε άλλη μία μάχη της ενημέρωσης, αλλά αυτή τη φορά μαζί με τον Δημήτρη Κοντομηνά να οδηγήσουμε τη φρεγάτα του ομίλου, στην πιο όμορφη θάλασσα που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμα, όπως θα έλεγε και ο ποιητής. Να είστε σίγουροι ότι με τον Βασίλη Παπαδρόσο θα φτάσουμε στην πιο όμορφη θάλασσα. Το στοίχημα το δικό μας είναι να φτάσουμε γρήγορα σε αυτές τις πιο όμορφες θάλασσες, με λιγότερο καύσιμο, με μικρότερο κόστος.

Δεν υπεκφεύγω, ναι, η δική μου επιλογή από τον Δημήτρη Κοντομηνά έχει και μια ισχυρή δόση συναισθήματος. Είναι μια αναγνώριση της φιλίας, της αφοσίωσης και της ανιδιοτέλειας. Παλιά καραβάνα της ζωής και του επιχειρείν, ο ορίτζιναλ πρόεδρος, ο αυτοδημιούργητος πρόεδρος, ο ες αεί πρόεδρος, νομίζω ότι στο πρόσωπό μου τίμησε, τιμά, τον ανώνυμο μαχητή της φανέλας. Χωρίς μαχητές μια ομάδα δεν κερδίζει κι εμείς εδώ είμαστε ομάδα. Αυτή η απόφασή του ήταν και κάτι άλλο, μια απάντηση στους δύσπιστους Θωμάδες, ότι όχι μόνο δεν είναι άφιλος αλλά παραμένει και ρηξικέλευθος που ηδονίζεται στο ρίσκο. Ρισκάρει εκεί που πιστεύει.

Αυτό που απομένει από μένα και από τον Βασίλη Παπαδρόσο, είναι να αποδείξουμε ότι αυτό το ρίσκο του Κοντομηνά θα του βγει και νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να πάμε μπροστά. Οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους μας».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Πάσχα στο χωριό»: Αμείωτοι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ, μπλόκα παντού, ουρές χιλιομέτρων στα διόδια

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στα διόδια σήμερα, καθώς συνεχίζονται και σήμερα τα μπλόκα της τροχαίας στο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *