Αρχική / ---SLIDER / Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι πολίτες την κυβέρνηση – Τι θα κάνουν πρώτα, όταν τελειώσει η κρίση

Δημοσκόπηση: Πώς αξιολογούν οι πολίτες την κυβέρνηση – Τι θα κάνουν πρώτα, όταν τελειώσει η κρίση

Νέα δημοσκόπηση είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. Σε έρευνα που διενήργησε η MRB στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Star οι πολίτες αξιολογούν τους χειρισμούς της κυβέρνησης σχετικά με την κρίση του κορονοϊού, εκφράζουν τους προβληματισμούς τους για την οικονομία, ενώ αποκαλύπτουν ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν μόλις τελειώσει η κρίση του κορονοϊού.Σε ερώτηση σχετικά με την προσωπική οικονομική κατάσταση στη διάρκεια του 2020, απάντησαν ως εξής:

Σχετικά με τους χειρισμούς και τη στάση της κυβέρνησης, το 79,9% την αξιολόγησε ως “σίγουρα/μάλλον θετικά”.

Οι συμμετέχοντες στη δημοσκόπηση κλήθηκαν να αξιολογήσουν τους χειρισμούς και τη στάση του Σωτήρη Τσιόδρα και του Νίκου Χαρδαλιά. Το 77% των ερωτηθέντων κρίνει “σίγουρα/μάλλον θετικά” τους χειρισμούς του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ενώ το 68,7% κρίνει ως “σίγουρα/μάλλον θετικά” τους χειρισμούς και τη στάση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Οι συμμετέχοντες στην έρευνα, κλήθηκαν να απαντήσουν τι επιθυμούν να κάνουν όταν τελειώσει η κρίση του κορονοϊού. Δείτε τις απαντήσεις:

Πηγή: star.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *