Αρχική / ---SLIDER / Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη: την ξεπέρασε ακόμα και η Κουτσελίνη- Τι θα κάνει ο Alpha

Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη: την ξεπέρασε ακόμα και η Κουτσελίνη- Τι θα κάνει ο Alpha

Δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη: την ξεπέρασε ακόμα και η Κουτσελίνη- Τι θα κάνει ο Alpha
Είναι γεγονός! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να κατέχει και δικαιωματικά τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, όμως φαίνεται πως ο θρόνος της τρίζει για τα καλά. O κόσμος πλέον έχει αρχίσει να την αμφισβητεί, δείχνοντας να της γυρίζει την πλάτη πολλές φορές.

Ενώ στο παρελθόν κάθε της κίνηση γινόταν πρώτη είδηση πλέον αυτό έχει αρχίσει να χάνεται. Τα λάθη του παρελθόντος, όπου έδινε βάση στο τηλεμάρκετινγκ και όχι στα θέματα της εκπομπής της έχει στοιχίσει αρκετά.Και αυτό το καταλαβαίνει κανείς με το αν κοιτάξει τα νούμερα τηλεθεάσης της εκπομπής της. Συγκεκριμένα χθες η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη ή «Αλήθειες με τη Ζήνα»κατάφερε να ξεπεράσει στο γενικό σύνολο της τηλεθέασης την Ελένη Μενεγάκη.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους πίνακες της Nielsen, η παρουσιάστρια του Star σημείωσε 12,8%, ενώ η «ωραία Ελένη» έκανε 12,6%.Όσον αφορά στο δυναμικό κοινό 15-44, οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» συγκέντρωσαν 9% και η «Ελένη»17%.

Γι΄αυτό και ο Alpha δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά προσπαθεί να ξαναδώσει στην Ελένη τη λάμψη του παρελθόντος. Στα άμεσα σχέδια των ιθυνόντων του καναλιού είναι να σπρώξουν την Ελένη μέσα από την παρουσίαση κάποιου σόου το οποίο στην συνέχεια θα δίνει δυναμική και στην μεσημεριανή εκπομπή.

Δείτε ακόμα

Check Also

ΕΝΦΙΑ: Τι μπορούν να κάνουν όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν την πρώτη δόση

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη στη διάθεση τους οι ιδιοκτήτες ακινήτων για να εξοφλήσουν την πρώτη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *