Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Αιφνίδιος πόλεμος Φώφης- Παπανδρέου: «Δεν θα συνεργαστώ μαζί του»

Αιφνίδιος πόλεμος Φώφης- Παπανδρέου: «Δεν θα συνεργαστώ μαζί του»

Ξαφνικά- και για πρώτη φορά- η Φώφη Γεννηματά υπήρξε τόσο κατηγορηματική, αποκλείοντας κάθε συνεργασία με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ανατροπή», σχετικά με τη συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απέκλεισε τον Γιώργο Παπανδρέου. «Δεν υπάρχει βάση συζήτησης, έβαλε τον ΣΥΡΙΖΑ στο τραπέζι», στο εγχείρημα για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε έντονους τόνους ήταν η απάντηση του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος τόνισε ότι αν η κ. Γεννηματά ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτό το εγχείρημα, τότε πρέπει να σταματήσει να καταφεύγει σε υπεκφυγές, ψεύδη και προβοκάτσιες.

«Αν η κα Γεννηματά και το κόμμα της ενδιαφέρονται πραγματικά για την ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων, τότε ας σταματήσουν τώρα την καταφυγή στις υπεκφυγές, τα ψευδή και τις προβοκάτσιες, τακτική στην οποία επιδίδονται και στελέχη του κόμματός της ανά την Ελλάδα.

Το ΚΙΝΗΜΑ και ο Πρόεδρός του, επιμένουν ότι, η αναγκαία για τη χώρα συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων, μόνον με πολιτικούς όρους που να συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, μπορεί να επιτευχθεί και να είναι πραγματικά επωφελής για τους Έλληνες και τη χώρα», ανέφερε ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.

«Κάτι τέτοια βεβαίως, είναι προφανές ότι, δεν μπορεί να επιτευχθεί με σπερμολογίες και μηχανορραφίες. Εξάλλου, τα αποτελέσματα δήθεν συνεννοήσεων ερήμην της Ελληνικής κοινωνίας και χωρίς ένα πλαίσιο αρχών και πολιτικών, τα είδαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν οι δήθεν συνεννοήσεις κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, στο όνομα μικροκομματικών και προσωπικών επιδιώξεων, κάτι που δυστυχώς, απαξιώνει την πολιτική και όσους την υπηρετούν», σημειώνει ακόμη η ανακοίνωση.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *