Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Έφυγε αξιοπρεπώς από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος -Με μη υποβοηθούμενη ευθανασία

Έφυγε αξιοπρεπώς από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος -Με μη υποβοηθούμενη ευθανασία

Πέθανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αλέξανδρος Βέλιος, την Κυριακή το βράδυ, σε ηλικία 63 ετών.

Τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρήθηκε από τον καρκίνο, ο οποίος τον κατέβαλε σωματικά.

Είχε αιρετικές απόψεις και πολλές φορές προκαλούσε με τις θέσεις του.

Τον τελευταίο καιρό είχε δηλώσει δημόσια πως θα έκανε και ο ίδιος ευθανασία, προτού τον συνθλίψει κυριολεκτικά ο καρκίνος. Όπως είπε πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις του, σκόπευε να κάνει ευθανασία στη Ζυρίχη. Εκεί μάλιστα η ευθανασία ονομάζεται «υποβοηθούμενη αυτοκτονία». Τελικά δεν πήγε στη Ζυρίχη και σύμφωνα με το prettylife.gr κατέφυγε στη λύση της «μη υποβοηθούμενης ευθανασίας», στο σπίτι του στον Γέρακα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016, στις 15:00 το απόγευμα, στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας και θα ψαλεί νεκρώσιμη ακολουθία στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε μάλιστα το σθένος να διαβάσει ο ίδιος το ιδιόχειρο σημείωμά του λίγο πριν φύγει από τη ζωή και να το αναρτήσει στο YouTube.

Από την πλευρά της, η σύζυγός του Νάντια Γερολυμάτου αποχαιρέτησε τον άνθρωπό της μέσω Facebook. «Αγάπη μου, καλό σου ταξίδι. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *