Αρχική / ---SLIDER / Έκλεψαν το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου!

Έκλεψαν το μπουζούκι του Χρήστου Νικολόπουλου!

Το πρωί της Κυριακής σημειώθηκε διάρρηξη στο «Περιβόλι του Ουρανού», όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Νικολόπουλος και, μεταξύ άλλων, έκλεψαν από το καμαρίνι του το μπουζούκι του.Mε το μπουζούκι αυτό είχε γράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και όπως είναι φυσικό έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

Θρίλερ με την επιστροφή Σπαλιάρα στην Ελλάδα, λόγω κοροναϊού! Εγκλωβισμένος στο Ιράν!

«Είναι ένα ιστορικό όργανο κατασκευής του Παναγιώτη Βάρλα. Με αυτό το όργανο έδωσα τη ψυχή μου παίζοντας, πολλά χρόνια, σε πολύ μεγάλες επιτυχίες, δικές μου αλλά και άλλων δημιουργών», δήλωσε στο zougla.gr o γνωστός δημιουργός.

«Κάποια από τα τραγούδια που έχω γράψει με αυτό το μπουζούκι είναι το “Στων αγγέλων τα μπουζούκια”, το “Ξένος για σένανε”, το “Με τα φώτα νυσταγμένα (Νταλίκες)”, ενώ με αυτό έχω παίξει και στο τραγούδι “Δεν λες κουβέντα” του Δήμου Μούτση, κ.α. Με την κλοπή αυτού του οργάνου είναι σαν να έκλεψαν μέρος της ψυχής μου» λέει ο Χρήστος Νικολόπουλος,

Ο ίδιος είχε πέσει και πάλι θύμα παρόμοιας κλοπής πριν από μερικά χρόνια, όταν άγνωστοι είχαν μπει στο εξοχικό του σπίτι, παίρνοντας από αυτό ένα άλλο μπουζούκι του, με το οποίο είχε επίσης συναισθηματικό δέσιμο.Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης απευθύνει έκκληση: «Όποιος αντιληφθεί ο,τιδήποτε σχετικά με την κλοπή να βοηθήσει στην επιστροφή του μπουζουκιού της ψυχής μου. Το χαρακτηριστικό του οργάνου είναι, κάτω από την τρύπα μία φιγούρα πεταλούδας».

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *