Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Έλενα Παπαρίζου: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη όταν…»

Έλενα Παπαρίζου: «Είμαι τόσο ευτυχισμένη όταν…»

Η Έλενα Παπαρίζου έχει δοθεί αυτόν τον καιρό ολοκληρωτικά στο The Voice και δείχνει πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία της με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετέχουν. Όμως, αυτό δεν σημαίνει πως είναι δοσμένη μόνο στη δουλειά αφού όπως παραδέχεται και η ίδια προτεραιότητα απόλυτη στη ζωή της έχουν οι δικοί της άνθρωποι και η οικογένειά της.

Πάµε στην επιστροφή σου στην τηλεόραση µε το «The Voice» στον ΣΚΑΪ που αρέσει πολύ. Τι σε έκανε να γυρίσεις στο γυαλί;
Το ότι είναι ένα τάλεντ σόου που αφορά το αντικείµενό µου και έχει φτιαχτεί µε κέφι και µεράκι, το ότι ασχολείται µε την ουσία και δεν θυµίζει ανάλογα σόου που γίνονταν παλιά, στα οποία ή ξεκατινιάζονταν οι κριτές µεταξύ τους ή «έθαβαν» τους παίκτες τους. Υπάρχει ένα πολύ υψηλό επίπεδο, έχουµε µια µεγάλη αγκαλιά για όσους ήρθαν µε λαχτάρα να λάβουν µέρος στο σόου και χαίροµαι που είµαι παρέα µε τον υπέροχο Σάκη Ρουβά, που γνώριζα από παλιά, αλλά και τους εξαίρετους Πάνο Μουζουράκη και Κωστή Μαραβέγια που είναι και ταλαντούχα και υπέροχα πλάσµατα. Όσο για τον Γιώργο Καπουτζίδη; Είναι ένας µεγάλος «άσος» για το τάλεντ σόου µας, όπως µεγάλος«άσος» είναι σε ό,τι κι αν κάνει πάντα.

Αν ξεκινούσες τώρα, θα πήγαινες σε ένα τέτοιο σόου να δοκιµάσεις τις δυνάµεις σου;

Νοµίζω πως ναι, ακόµα και για την εµπειρία. Ακόµα κι αν δεν κέρδιζα, θα µάθαινα απ’ όλη αυτή τη διαδικασία, οπότε ναι, θα το τολµούσα.

Συµπράττεις δυναµικά και σε ένα σόου που φιλοξενείται στη Σουηδία αυτόν τον καιρό.

Όχι σε τηλεοπτικό σόου, όπως νοµίζουν οι περισσότεροι. Σε ένα σύνθετο σόου µε stand up comedy και τραγούδι που παίζεται σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Σουηδία. Τελειώνει στις 17 του µήνα, οπότε θα πάψω να τρέχω µαραθώνιο! ∆εν έχω σταµατήσει να γεµίζω και να αδειάζω βαλίτσες τόσο καιρό και θέλω να πάρω µια ανάσα… Πιστεύω στο «να δουλεύουµε για να ζούµε» και όχι στο «ζούµε για να δουλεύουµε». Είναι καλό να έχεις πολλή δουλειά και ειδικά σε τέτοιους καιρούς, αλλά πρέπει να κρατάς και χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Ήταν, είναι και θα είναι το… number one η προσωπική µου ζωή. Προ ηµερών που βρέθηκα στη Σουηδία µε περίµεναν όλα µου τα ανίψια στο αεροδρόµιο και µε έβαλαν να τους µαγειρέψω. Ήµουν τόσο ευτυχισµένη που µαγείρευα για την οικογένειά µου εκεί, όπως είµαι ευτυχισµένη όταν µαγειρεύω κι εδώ για τον Ανδρέα και τους φίλους µας.

Δείτε ακόμα

Check Also

Τουρισμός για όλους: Πάνω από 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες στο vouchers.gov.gr – Πώς θα κάνετε αίτηση

Σε λειτουργία τέθηκε μέσω του vouchers.gov.gr, το νέο πλήρως αναβαθμισμένο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *