Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / ΕΛΕΟΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ: Οι μόνες ειδήσεις πια που ακούμε από τα κανάλια, είναι οι τηλεοπτικές άδειες που είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ……!

ΕΛΕΟΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΨΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ: Οι μόνες ειδήσεις πια που ακούμε από τα κανάλια, είναι οι τηλεοπτικές άδειες που είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ……!

STYLO=Εγώ, μέχρι σήμερα έχω μάθει, πως εάν συμμετέχεις –με οποιονδήποτε τρόπο- σε μία παράνομη πράξη, έχεις και εσύ ποινική ευθύνη για την συμμετοχή σου.
Να το πάρω τώρα αλλιώς. Από καιρό μάθαμε ότι θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός για την απόκτηση 4 τηλεοπτικών αδειών. Το ΞΕΡΑΜΕ. Ξέραμε ακόμη, ότι κατά τον ισχυρισμό των καναλαρχών, ο διαγωνισμός ήταν παράνομος και αντισυνταγματικός. ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ και αυτό.
Ήρθε και η ημέρα του διαγωνισμού και 8 καναλάρχες –ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΌ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ- κλείστηκαν στα δωμάτια και άρχισαν να «χτυπάνε» τις τιμές προσφοράς. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
Και το φινάλε. Μόλις τελείωσε ο διαγωνισμός και βγήκαν έξω, οι 4 που πήραν
την πολυπόθητη άδεια ήταν μέσα στην καλή χαρά. Οι υπόλοιποι, τότε  θυμήθηκαν  ότι ήταν κλεισμένοι μέσα για 60 ώρες, ότι δεν έκαναν  μπάνιο, ότι δεν κοιμήθηκαν, ότι όλα ήταν στημένα, παράνομα και αντισυνταγματικά και αμέσως άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ τους και τις μηνύσεις και αγωγές.
Καλά, κύριοι, δεν ντρεπόσαστε, τότε το θυμηθήκατε και εάν είχατε πάρει κάποια άδεις δεν θα σας πείραζε…
Και για να τελειώνουμε με το παραμύθι αυτό γιατί πολύ μας κουράσατε, εάν ο διαγωνισμός ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, ΝΟΜΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟ Ι –ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΑΣ ΦΥΣΙΚΑ- ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. Για αυτό ηρεμήστε και συνεννοηθείτε μεταξύ μας και αφήστε εμάς ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ ΛΑΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *