Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Ένταση μεταξύ Φώφης-Σταύρου – «Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό;»

Ένταση μεταξύ Φώφης-Σταύρου – «Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό;»

Έξαλλος ήταν ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, με αφορμή το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και με τον τρόπο που προσκλήθηκε.

 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Βηματοδότη, ο Σταύρος Θεοδωράκης περίμενε εδώ και καιρό πρόσκληση από τη Φώφη Γεννηματά για το Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πλην όμως η πρόσκληση αυτή… δεν ερχόταν.
Την περασμένη Τετάρτη, λοιπόν, χτύπησε το τηλέφωνό του και στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκονταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

“Σταύρο, άμα θες πέρνα από το συνέδριο”, του είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας τον επικεφαλής του Ποταμιού έξαλλο! “Μα καλά, με παίρνεις τηλέφωνο την Τετάρτη και μου πετάς ένα “άμα θες πέρνα”; Είναι τρόπος αυτός;”, της είπε, αλλά η Φώφη Γεννηματά το… προσπέρασε.

Και επέμεινε: “Άμα θες να μιλήσεις, πες μου”! Ο κ. Θεοδωράκης μόλις και συγκράτησε τα νεύρα του και όπως ήταν φυσικό ξέσπασε: “Μας περνάς για βοηθητικό σου προσωπικό; Όχι, δεν έρχομαι” είπε και έκλεισε το τηλέφωνο!

Η Φώφη Γεννηματά πάντως ισχυρίζεται πως δεν προσκάλεσε κανένα πολιτικό κόμμα και ότι του τηλεφώνησε να παραστεί και να μιλήσει μάλιστα μαζί με τους Κ. Σημίτη και Ευ. Βενιζέλο τιμής ένεκεν, λόγω της συνεργασίας τους…

Δείτε ακόμα

Check Also

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Πολ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *