Αρχική / ---SLIDER / Επίδομα θέρμανσης: Στο τραπέζι η παράταση λόγω του αλαλούμ με τους Ταχυδρομικούς Κώδικες

Επίδομα θέρμανσης: Στο τραπέζι η παράταση λόγω του αλαλούμ με τους Ταχυδρομικούς Κώδικες

Το επίδομα θέρμανσης δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους. Σε μία απίστευτη ταλαιπωρία υποβάλλονται οι πολίτες που επικοινωνούν με την ΑΑΔΕ προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που παρατηρήθηκε με τους Ταχυδρομικούς Κώδικες αρκετών ορεινών περιοχών της χώρας, ώστε να λάβουν το επίδομα.

Το Υπουργείο Οικονομικών, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία παρέπεμπε όσους έχουν πρόβλημα με τους Τ.Κ, στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΑΔΕ προκειμένου να γίνεται άμεσα η διόρθωση. Το πρόβλημα ανέδειξε ο βουλευτής Δράμας Θεόφιλος Ξανθόπουλος.Ωστόσο από το πρωί σήμερα όσοι πολίτες επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το παραπάνω τηλεφωνικό Κέντρο, απέτυχαν οικτρά. Τις πρωινές ώρες και τουλάχιστον ως τις 11 π.μ, το τηλεφωνικό κέντρο ήταν εκτός λειτουργίας και χρειάστηκε νέα παρέμβαση μας για αποκατασταθεί τελικά η …βλάβη. Ομως και στη συνέχεια, οι πολίτες δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν ποτέ με την ΑΑΔΕ. Όπως μας καταγγέλθηκε από κάτοικο του Δήμου Προσοτσάνης, χρειάστηκε να περιμένει στη γραμμή 1 ώρα και 35 λεπτά χωρίς καμία ανταπόκριση και την δεύτερη φορά 35 λεπτά χωρίς πάλι να υπάρξει επικοινωνία και συνεννόηση με την ΑΑΔΕ.

Προφανώς λόγω των ημερών, απασχολείται λιγότερο προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο της ΑΑΔΕ με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αδύνατη η εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Ωστόσο το ζήτημα είναι ότι την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χορήγηση του επιδόματος. Και πολλοί κάτοικοι των ορεινών περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας αλλά και άλλων περιφερειών της χώρας, κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς επίδομα θέρμανσης, εάν δεν γίνει η διόρθωση στους Ταχυδρομικούς Κώδικες.Με το πρόβλημα αυτό να είναι υπαρκτό, η κυβέρνηση καλείται να δώσει παράταση στη προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης αφού πολλοί κάτοικοι, καίτοι το δικαιούνται, κινδυνεύουν σοβαρά να μην το λάβουν εξ αιτίας της αποκλειστικής ευθύνης του κρατικού μηχανισμού.

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *