Αρχική / ---SLIDER / Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία και …απαντήσεις από το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης

Επίθεση με βιτριόλι: Νέα στοιχεία και …απαντήσεις από το λάπτοπ και το κινητό της κατηγορούμενης

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που υπάρχουν στην υπόθεση της Ιωάννας, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην περιοχή της Καλλιθέας.

Τα στοιχεία που κατάφεραν να βρουν οι αστυνομικοί από τις ηλεκτρονικές συσκευές της 35χρονης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, φαίνεται πως «δένουν» περισσότερο την κατηγορία που αντιμετωπίζει η 35χρονη για την επίθεση με το βιτριόλι.Οι ειδικοί κατάφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια να επαναφέρουν τα στοιχεία στο λαπτοπ και στο κινητό της 35χρονης, το οποίο φέρεται να διέγραψε λίγες ημέρες πριν της σύλληψή της η κατηγορούμενη.

Από τις ηλεκτρονικές συσκευές, προκύπτουν νέα στοιχεία που δίνουν απαντήσεις σε δύο ερωτήματα που μέχρι στιγμής παραμένουν αναπάντητα, δηλαδή ποιος προμήθευσε την 35χρονη με το βιτριόλι και το αν υπήρχαν πιθανοί συνεργοί της 35χρονης, έστω και εν αγνοία τους.

Η 35χρονη φέρεται να είχε προχωρήσει στην αναζήτηση περούκας 6 με 9 Μαΐου, δηλαδή 10 ημέρες περίπου πριν την δολοφονική επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, ενώ τα στοιχεία θα γνωστοποιηθούν στον ανακριτή μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η κατηγορούμενη 35χρονη παραμένει στις φυλακές της Θήβας και μέχρι σήμερα δεν έχει απολογηθεί. Η 35χρονη παραμένει ψύχραιμη και λιγομίλητη ενώ διαμένει σε θάλαμο με 5 συγκρατούμενές της και συχνά επικοινωνεί με την οικογένειά της και τον δικαστικό της εκπρόσωπο.Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονη Ιωάννας μεταφέρθηκε και πάλι από το Θριάσιο στο ΓΝ Νίκαιας όπου εξειδικευμένοι οφθαλμίατροι προσπαθούν να σώσουν το αριστερό της μάτι που είναι και αυτό που έχει υποστεί τη μεγαλύτερη ζημιά.

Η Ιωάννα αναμένεται να κάνει το 7ο κατά σειρά χειρουργείο για την αποκατάσταση του προσώπου της, εντός της εβδομάδας.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *