Αρχική / ---SLIDER / Επίθεση στο Σπύρο Παπαδόπουλο: «Αρνήθηκε να με καλέσει στην εκπομπή του γιατί είναι ρατσιστής»

Επίθεση στο Σπύρο Παπαδόπουλο: «Αρνήθηκε να με καλέσει στην εκπομπή του γιατί είναι ρατσιστής»

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού μίλησε γνωστός τραγουδιστής ρίχνοντας τα βέλη του στον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» αλλά και τον Χρήστο Νικολόπουλο.

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παϊτέρης συνεχίζοντας:«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία ‘Όλοι μαζί μπορούμε’ και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα…».

Τι του έγραψες στο μήνυμα;

«‘Είσαι πολύ ρατσιστής’. Δεν μου απάντησε ποτέ».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ανησυχία για την αύξηση των κρουσμάτων του Ιού Κοξάκι, στα παιδιά – Συμπτώματα και μέτρα πρόληψης

Αύξηση των περιστατικών Κοξάκι (Coxsackie) σε παιδιά στην επικράτεια επισημαίνει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *