Αρχική / ---SLIDER / Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη πέρασε στον μεγάλο τελικό

Eurovision 2022: Η Αμάντα Γεωργιάδη πέρασε στον μεγάλο τελικό

Με μία συγκλονιστική εμφάνιση που καθήλωσε την Ευρώπη, η Αμάντα Γεωργιάδη κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision 2022, με το Die Together. Κατά την εμφάνισή της στον Α΄Ημιτελικό καταχειροκροτήθηκε όσο κανείς άλλος από τους συμμετέχοντες της βραδιάς.


Στον μεγάλο τελικό του 66ου μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, προκρίθηκε η Ελλάδα, ύστερα από την ψηφοφορία των επιτροπών.

Η Αμάντα Γεωργιάδη έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε. Έδώσε το 100% των δυνατοτήτων της για μία άρτια εμφάνιση και τελικά το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

Η όμορφη τραγουδίστρια ήταν απλή, ήρεμη και ιδιαιτέρως εκφραστική, παρουσιάζοντας επί σκηνής πραγματικά μία σούπερ εμφάνιση στη σκηνή του Pala Olympico στο Τορίνο.


Γι’ αυτό και κατάφερε να περάσει στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου, κάτι που σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, ειδικά τα τελευταία 24ωρα πριν τον Α’ Ημιτελικό, θεωρούνταν αναμενόμενο καθώς έδιναν την Ελλάδα σε πολύ υψηλές θέσεις.

Μαζί με την Ελλάδα, προκρίθηκαν και οι: Ελβετία, Αρμενία, Ισλανδία, Λιθουανία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ουκρανία, Μολδαβια, Ολλανδία.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας που εκπροσωπείται από την Αμάντα Γεωργιάδη.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *