Αρχική / ---SLIDER / Έξαλλη η Καινούργιου: Μαζευτείτε γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! (βίντεο)

Έξαλλη η Καινούργιου: Μαζευτείτε γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! (βίντεο)

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε στον αέρα τη εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με αφορμή τον τραγικό θάνατο της Νανάς Καραγιάννη αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με τον χειρισμό του θέματος.

«Θέλω να πω κάτι. Επειδή γνώριζα και προσωπικά την Νανά, αυτό το περιστατικό με έχει στεναχωρήσει πολύ και για πολλούς λόγους. Και επειδή εκτιμούσα αυτή τη γυναίκα και είχα επικοινωνία μαζί της και για τον τρόπο που χάθηκε, από τον οποίο δυστυχώς υποφέρουν κι άλλα κορίτσια.

Κάποιοι, κάποιες, δημοσιογράφοι θέλουν να λέγονται, παρουσιάστριες, έχουν εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη στιγμή και κάνουν αναρτήσεις στο Facebook και κρίνουν τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε εμείς εδώ ένα τόσο σοβαρό θέμα. Εμείς το χειριζόμαστε με απόλυτη αξιοπρέπεια και σεβασμό και στην οικογένεια και στους τηλεθεατές που παρακολουθούν.

Μαζευτείτε, μαζευτείτε γιατί δεν με έχετε δει να νευριάζω! Ντροπή σας! Και εσύ ειδικά που τα γράφεις αυτά και σχολιάζεις το πώς διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις και τι κάνουμε μετά κι αν έχουμε εμπορικές τοποθετήσεις, ντροπή σου! Δεν είσαι άξια εσύ να με κρίνεις! Δεν θα ασχοληθώ, δεν αξίζει σε μια τέτοια στιγμή. Αντί να περνάνε μηνύματα γι’ αυτό που έχει συμβεί, σχολιάζουν τι κάνουν στις εκπομπές. Κάνουν τους κριτές. Ντροπή σας! Και για τις κωλοτούμπες, εσείς που τα λέτε αυτά να θυμηθείτε τι κάνατε τέσσερα χρόνια πριν! Να θυμηθείτε».

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *