Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Εξεταστική επιτροπή στις 26 Ιουλίου για το Plan X -Συζήτηση στη Βουλή

Εξεταστική επιτροπή στις 26 Ιουλίου για το Plan X -Συζήτηση στη Βουλή

Μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με το Plan X της κυβέρνησης και τη θύελλα που ξέσπασε στην πλευρά της αντιπολίτευσης, στις 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση επί του αιτήματος για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Μετά τη διαμαρτυρία της ΝΔ, ο Νίκος Βούτσης όρισε η συζήτηση για το τέλος του μήνα, την ώρα που το αίτημα σύστασης εξεταστικής επιτροπής εκκρεμούσε εδώ και τέσσερις μήνες.

Η επιτροπή θα διερευνήσει το πώς ο Γιάνης Βαρουφάκης και η κυβέρνηση σχεδίασαν τη μετάβαση από το ευρώ στη δραχμή αλλά και το πώς φτάσαμα στα capital controls.

Την ίδια ημέρα θα συζητηθεί και και η επίκαιρη επερώτηση, που κατέθεσε η ΝΔ, προς τους υπουργούς Επικρατείας, Οικονομικών και Εθνικής Αμυνας.

Παράλληλα, στις 19 και 20 Ιουλίου θα συζητηθεί ο εκλογικός νόμος, με τον Νίκο Βούτση να δηλώνει στους δημοσιογράφους θα γίνουν νομοτεχνικές βελτιώσεις και αλλαγές, χωρίς ωστόσο να αλλάζει η φύση του νόμου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *