Αρχική / ---SLIDER / Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Οι προσπάθειες επανασύνδεσης πριν τον χωρισμό

Φαίη Σκορδά- Γιώργος Λιάγκας: Οι προσπάθειες επανασύνδεσης πριν τον χωρισμό

Σαν κεραυνός έπεσε ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μέσω μιας ανακοίνωσης στην Real News.

Ελάχιστοι γνώριζαν πως το ζευγάρι πήρε την απόφαση να το επικοινωνήσει με αυτόν τον τρόπο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα στο γάμο του τον τελευταίο χρόνο, ενώ πάλεψαν τουλάχιστον δύο φορές για να μην φθάσουν στο χωρισμό.

Το πρώην ζευγάρι κοιμάται χωριστά από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο, προσπάθειες επανασύνδεσης έγιναν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε δυο περιόδους. Η πρώτη ήταν τον Απρίλιο, λίγο μετά το θάνατο του πατέρα του Γιώργου Λιάγκα. Τότε η Φαίη του στάθηκε πολύ και έκανε ό,τι μπορούσε για να τον στηρίξει. Και η δεύτερη προσπάθεια επανασύνδεσης έγινε για λίγες μέρες τον Αύγουστο.

Ωστόσο, ο χωρισμός φαίνεται πως ήταν αναπόφευκτος αν και το ζευγάρι δεν έχει πάει ακόμη σε δικηγόρο.

«Δεν έχουν πάει ακόμη σε δικηγόρο, δεν έχουν κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν δεύτερη σκέψη για τη σχέση τους», αναφέρει στενός συνεργάτης τους.

Όσο για την απόφαση να ανακοινώσουν τώρα πως δεν είναι πια ζευγάρι, άνθρωπος από το περιβάλλον τους αναφέρει: «Δεν ήθελαν πλέον να λένε ψέματα, ούτε να κρύβονται. Έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν μόνοι και αργά ή γρήγορα ο χωρισμός θα διέρρεε. Ήθελαν να το διαχειριστούν οι ίδιοι».

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά εξακολουθούν να μένουν μαζί. Χθές, όπως κάθε Κυριακή, έστρωσαν τραπέζι μαζί, έχοντας δίπλα τους όχι μόνο τα δύο αγοράκια τους, ηλικίας πεντέμισι και δυόμισι ετών, αλλά και τη μητέρα της Φαίης, που έχει έρθει από το Κιλκίς στην Αθήνα, κοντά στην κόρη της, για να τη στηρίξει σε όλα τα επίπεδα από το τέλος του καλοκαιριού και μετά.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από την ζωή ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός Ζαν Πολ Μπελμοντό.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 88 ετών άφησε ο σπουδαίος Γάλλος ηθοποιός, Ζαν Πολ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *