Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Γ. Κουμουτσάκος: “Ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών εντός 8μήνου”

Γ. Κουμουτσάκος: “Ανοικτό το ενδεχόμενο εκλογών εντός 8μήνου”

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών τους επόμενους 6 έως 8 μήνες ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας  Γιώργος Κουμουτσάκος καθώς όπως είπε κ. Τσίπρας με την ομιλία του στο Συνέδριο προανήγγειλε πόλωση και διχασμό αλλά και σύγκρουση με τους δανειστές για το χρέος.

Μιλώντας στην ΕΡΤ χαρακτήρισε στάση ευθύνης το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για προσφυγή στις κάλπες τονίζοντας ότι «η χώρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο».

Εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα είναι δύσκολη, προσθέτοντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κατά των μαζικών απολύσεων γιατί η κοινωνία δεν τις αντέχει.

Ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι η Ν.Δ. δεν μπορεί να συμμετέχει στη συζήτηση για την συγκρότηση του ΕΣΡ γιατί θεωρεί ότι είναι κωμωδία, αφού οι ίδιοι άνθρωποι που μας καλούν είναι εκείνοι που του στέρησαν τη δυνατότητα να παίξει τον ρόλο του, όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα, για τις άδειες.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. επανέλαβε τη θέση του κόμματός του για απόσυρση του νόμου Παππά, προκειμένου να συναινέσει η ΝΔ στη συζήτηση για συγκρότηση του ΕΣΡ. Αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες έκανε λόγο για «φάρμακο» που είναι δηλητηριώδες για τη δημοκρατία.

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *