Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / ΓΕΛΑΩ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: Γελάω για το θάρρος του Βρετανικού λαού που είχε την τόλμη και την αποφασιστικότητα (παρ’ όλο που τους κατηγορούμε ότι δεν είναι … αλλά έχουν ….) να διαλέξει την έξοδο της χώρας του από το γκέτο της ΕΕ. διαβάστε ολόκληρο το άρθρο….

ΓΕΛΑΩ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: Γελάω για το θάρρος του Βρετανικού λαού που είχε την τόλμη και την αποφασιστικότητα (παρ’ όλο που τους κατηγορούμε ότι δεν είναι … αλλά έχουν ….) να διαλέξει την έξοδο της χώρας του από το γκέτο της ΕΕ. διαβάστε ολόκληρο το άρθρο….

brexit

ΓΕΛΑΩ, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ: Γελάω για το θάρρος του Βρετανικού λαού που είχε την τόλμη και την αποφασιστικότητα (παρ’ όλο που τους κατηγορούμε ότι δεν είναι … αλλά έχουν ….) να διαλέξει την έξοδο της χώρας του από το γκέτο της ΕΕ. Γιατί μην μου πει κανείς ότι η ΕΕ έγινε για την ένωση των χωρών της Ευρώπης με σκοπό την καλυτέρευση της  ποιότητας της ζωής και την ασφάλεια των πολιτών.

Όχι, μόνο γι’ αυτό δεν έγινε. Γιατί όταν έχει για ΑΡΧΗ την ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ  ΕΜΜΟΝΗ του Σόιμπλε και  της Μέρκελ,  ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΠΕΙΝΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ  κλπ και 27 Πρωθυπουργοί-πιόνια υποκλίνονται στους 2 απολυτάρχες και να ξεπουλάνε την πατρίδα τους, και να αγνοούν τον λαό τους που με την ψήφο του τους έφερε στην εξουσία, τι νόημα έχει να επιμένει κανείς ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ.

Έτσι το είδαν και άγγλοι και ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ και ΕΚΒΙΑΣΜΟ  από τα κοράκια ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΕΚΥΨΑΝ.

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Και κλαίω γιατί σήμερα έπρεπε να έχουν υποβάλει (ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ)  την παραίτηση τους οι ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΣΟΥΛΤΣ και ΤΟΥΣΚ  γιατί η αποτυχημένη πολιτική που χάραξε ο Σόιμπλε και ακολουθούν τυφλά αυτοί οδήγησαν σήμερα την Αγγλία (και αύριο και άλλες χώρες) στην ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ

ΑΛΛΑ ΠΟΥ…. Η καρέκλα και η οικονόμα ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

Δείτε ακόμα

Check Also

Τουρισμός για όλους: Πάνω από 35.000 αιτήσεις μέσα σε 3 ώρες στο vouchers.gov.gr – Πώς θα κάνετε αίτηση

Σε λειτουργία τέθηκε μέσω του vouchers.gov.gr, το νέο πλήρως αναβαθμισμένο πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» που …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *