Αρχική / ---SLIDER / Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό (ο Γιωργάκης είναι μία λύση)

Γεννηματά: Η χώρα χρειάζεται άλλη κυβέρνηση με άλλο πρωθυπουργό (ο Γιωργάκης είναι μία λύση)

«Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλον πρωθυπουργό» δήλωσε στους δημοσιογράφους, βγαίνοντας από την σύσκεψη με τη διοίκηση τηςΔΕΘ – Helexpo, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Ο κ. Τσίπρας χθες έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλαζών και ανάλγητος. Αλλά και ως πρωθυπουργός δεν μπορεί. Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μας βουλιάζει σε μια επικίνδυνη στασιμότητα. Η Ελλάδα μπορεί, δεν είναι μια χώρα καταδικασμένη, αρκεί να αλλάξει η πολιτική. Η χώρα χρειάζεται εθνική γραμμή, άλλη κυβέρνηση, με άλλο πρωθυπουργό» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Εμείς θα παρουσιάσουμε το βράδυ μια ολοκληρωμένη εθνική πρόταση για μια συμμαχία ανάπτυξης, που έχει ανάγκη ο τόπος. Γιατί επισκεφθήκαμε σήμερα τη ΔΕΘ και είδαμε ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα. Υπάρχει μια Ελλάδα που εξάγει, που παράγει, που δημιουργεί, που καινοτομεί, που μπορεί να προχωρήσει μπροστά. Και οφείλουμε, οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας, σε αυτές τις δυνάμεις τις παραγωγικές του τόπου, επιτέλους να κάνουμε το αυτονόητο. Να συνεννοηθούμε για να μπορέσουμε με δύναμη να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση».

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *