Αρχική / ---SLIDER / Γεννηματά: Η κυβέρνηση ολοκληρώνει την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου

Γεννηματά: Η κυβέρνηση ολοκληρώνει την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ ολοκληρώνουν απόψε την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου» τόνισε στην ομιλία της στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, η Φώφη Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ακόμα ότι «η κυβέρνηση είναι πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών» και διεμήνυσε ότι «καταψηφίζουμε αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο, την αποκάλυψη της νέας εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η κα Γεννηματά και στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες υποστηρίζοντας πως «η φούσκα της “για πρώτη φορά νομιμότητας” στο τηλεοπτικό τοπίο έσκασε στα χέρια τους. Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα. Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα “αποτυπώματα του διαρρήκτη” στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης πως «το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης – Καλογρίτσα – Τράπεζας Αττικής έχει αποκαλυφθεί. Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον Ν. Παππά και τον Χρ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *