Αρχική / ---SLIDER / Γι’ αυτόν ποιός θα απαντίσει: Άδωνις για Σπίρτζη: Παραμένει λαμόγιο, μην πω αρχιλαμόγιο!

Γι’ αυτόν ποιός θα απαντίσει: Άδωνις για Σπίρτζη: Παραμένει λαμόγιο, μην πω αρχιλαμόγιο!

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον πρωταγωνιστή του «Καλογρίτσας gate». Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι είναι εκείνος που έδινε τα έργα στον Χρήστο Καλογρίτσα και «κανόνιζε τα δάνεια στην Τράπεζα Αττικής».

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε με υβριστικές εκφράσεις πως τον κ. Σπίρτζη και είπε πως αντί να σηκωθεί να φύγει «έχει τα μούτρα να εμφανίζεται και στη Βουλή».

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ “διόρθωσε” τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, που αποκαλούσε τον υπουργό “Σπρίτζη” (αντί του ορθού Σπίρτζης), με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά σε έντονο ύφος: “Το ίδιο λαμόγιο παραμένει, μη σας πω αρχιλαμόγιο”.

Οι αναφορές αυτές του κ. Γεωργιάδη, προκάλεσαν τις σφοδρές αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους αποκάλεσε «υποκριτές και φαρισαίους», ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε να απαλειφθούν από τα πρακτικά της Βουλής οι συγκεκριμένες φράσεις του βουλευτή της ΝΔ, εναντίον υπουργών και συναδέλφων τους.

Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τους υπουργούς ότι κοροϊδεύουν τον κόσμο όταν λένε ότι δεν ιδιωτικοποιούνται οι ΔΕΚΟ, που εντάσσονται στο Υπερταμείο και υποστήριξε ότι πρόκειται περί εν δυνάμει ιδιωτικοποίηση, αφού για 99 χρόνια το Υπερταμείο θα είναι αρμόδιο να αποφασίσει γι’ αυτό. «Εάν οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση προσπαθούσε να ψηφίσει αυτό το πράγμα που φέρνετε εσείς, θα ήταν χιλιάδες κόσμος έξω κι ο κ. Τσακαλώτος μαζί, όπως έκανε την εποχή των αγανακτισμένων και θα φωνάζατε για το ξεπούλημα. Αλλά τώρα για τις καρεκλίτσες σας πάνε αυτά. Για να μείνετε εσείς βουλευτές ό,τι και να σας φέρει ο Τσίπρας θα το ψηφίσετε και θα βρίσκετε μια ωραία δικαιολογία. Κοροϊδέψατε τους ψηφοφόρους σας. Μια χαρά όλα τα ιδιωτικοποιείτε. Αφού εγώ, που είμαι φανατικός υπέρμαχος των ιδιωτικοποιήσεων, δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πια», είπε ακόμη, απευθυνόμενος προς τα έδρανα της συμπολίτευσης.

«Εμείς έχουμε επιδείξει το ήθος που πρέπει να έχουμε μέσα στο Κοινοβούλιο. Θλίβομαι για την κατάσταση που φέρατε την χώρα μας», απάντησε προς τον κ. Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δημαράς.

Δείτε ακόμα

Check Also

Ευλογιά των πιθήκων: Πιθανό να έρθει και στην Ελλάδα – Τι είπε η Ματίνα Παγώνη

Αυξάνονται διεθνώς τόσο τα επιβεβαιωμένα όσο και τα ύποπτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων ή πιο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *