Αρχική / MEDIA / Η ανακοίνωση του Epsilon για το «Μπράβο Ρούλα»

Η ανακοίνωση του Epsilon για το «Μπράβο Ρούλα»

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την πορεία της εκπομπής «Μπράβο Ρούλα» το κανάλι ξεκαθαρίζει τι ισχύει με επίσημη ανακοίνωση του.

«Το κανάλι «EPSILON» δηλώνει κατηγορηματικά…
Με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις, τα οποία στηρίζονται σε δήθεν «αποκλειστικές πληροφορίες» και «ρεπορτάζ», που αφορούν στην πορεία της εκπομπής της Ρούλας Κορομηλά «Μπράβο Ρούλα», η οποία μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:45, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι:

Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, απορρέουν αποκλειστικά και μόνο από την φαντασία των –συνήθως ανώνυμων- συγγραφέων τους, είναι κατασκευασμένα από τους συντάκτες τους και δεν έχουν σκοπό, την ενημέρωση του κοινού, όπως θα έπρεπε.

Στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στην πρόκληση βλάβης αφενός στην επαγγελματική διαδρομή και την αξία των συνεργατών μας, και αφετέρου στην επιχείρηση του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON» στις εργασίες του και τις σχέσεις εμπιστοσύνης του με το κοινό, όπως έχουμε κατακτήσει με σημαντικές προσπάθειες και συνέπεια όλα αυτά τα έτη λειτουργίας του.

Είναι δε, τόσο ανυπόστατα και φανταστικά τα όσα το τελευταίο διάστημα δημοσιεύονται για την εκπομπή «Μπράβο Ρούλα» που οι «συντάκτες» τους, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού για να επιβεβαιώσουν τις υποτιθέμενες « αποκλειστικές πληροφορίες» τους, γεγονός που αποδεικνύει τις προθέσεις τους.

Γι’ αυτό το λόγο, το κανάλι «EPSILON», δεν θα επιτρέψει την περαιτέρω σπίλωση και κατασυκοφάντηση των προγραμμάτων, των συνεργατών και των προϊόντων, που παράγει με στόχο μια καλύτερη τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός σταθμός δηλώνει ότι θα προχωρήσει, στη λήψη κάθε νόμιμου μέτρου, ώστε να προστατεύσει και να προασπίσει τα συμφέροντά του και να αποκαταστήσει την καίρια βλάβη που προκαλείται εις βάρος του και εις βάρος των συνεργατών του από κάθε συκοφαντικό δημοσίευμα και κακόβουλο συντάκτη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός και η αγαπημένη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, συνεχίζουν κανονικά την αγαστή συνεργασία τους, ακριβώς όπως αυτή έχει εξ αρχής συμφωνηθεί, βλέποντας μάλιστα αυτό το δύσκολο τηλεοπτικό εγχείρημα να επιβραβεύεται κάθε εβδομάδα από τους τηλεθεατές, δίνοντας στο «Μπράβο Ρούλα» την πρώτη θέση στα δυναμικά (νεανικά) κοινά έναντι ανταγωνιστικών ομοειδών προγραμμάτων.»

Δείτε ακόμα

Check Also

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να κάνει βραδινή εκπομπή

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και ο χρόνος για την πρεμιέρα της εκπομπής της …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *