Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Η αναισθησία στο μεγαλείο της,! Την έψαχνε η ΕΜΑΚ και αυτή έκανε μπάνιο σε πισίνα στην Κρήτη

Η αναισθησία στο μεγαλείο της,! Την έψαχνε η ΕΜΑΚ και αυτή έκανε μπάνιο σε πισίνα στην Κρήτη

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, η οποία σηκώθηκε στο πόδι, αναζητώντας επί ώρες μια γυναίκα η οποία κάλεσε στη διεθνή γραμμή έκτακτης ανάγκης ζητώντας βοήθεια. Τελικά, μετά την κινητοποίηση αστυνομικών και ΕΜΑΚ, η υπόθεση αναζήτησης είχε αίσιο αλλά και… εξοργιστικό τέλος.

Η γυναίκα από το Ισραήλ που είχε καλέσει σε βοήθεια μέσω του Ευρωπαϊκού Αριθμού 112 λέγοντας ότι βρίσκεται ανάμεσα σε Μάλια και Σταλίδα χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το πού, βρέθηκε στις 15:00 περίπου το μεσημέρι καλά στην υγεία της.

Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς ήταν το μέρος στο οποίο βρέθηκε καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr η γυναίκα εντοπίστηκε να απολαμβάνει το μπάνιο της σε πισίνα γνωστού χώρου αναψυχής.

Σε ερώτηση των αστυνομικών, απάντησε πως όταν βρήκε ξανά τον προορισμό της, ξέχασε να ενημερώσει τις Αρχές οι οποίες είχαν κινήσει γη και ουρανό για να τη βρουν.

Για τον εντοπισμό της γυναίκας κινητοποιήθηκαν Αστυνομικοί και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ, ψάχνοντάς την από το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Χερσονήσου.

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *