Αρχική / ---SLIDER / Η απάντηση του Mr. Jumbo για τη διαφήμιση με το gay ζευγάρι: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα»

Η απάντηση του Mr. Jumbo για τη διαφήμιση με το gay ζευγάρι: «Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα»

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας, παραδέχεται ότι στους τοίχους πολλών καταστημάτων του γράφτηκαν υβριστικά μηνύματα.
AddThis Sharing Buttons
Στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών για ζητήματα οικονομίας και όχι μόνο μίλησε ο «Mr. Jumbo» Απόστολος Βακάκης, δίνοντας τη δική του απάντηση για τη νέα διαφήμιση της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων που χαρακτηρίστηκε ως «προκλητική».
Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις και τα σχόλια που συνόδευαν την κυκλοφορία της διαφήμισης στην οποία εμφανίζεται ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να ψωνίζει από τα Jumbo, ο ίδιος απάντησε:
«Εμείς δεν επικροτούμε ούτε αποδοκιμάζουμε καμία συμπεριφορά. Θέλουμε στα καταστήματά μας να έρχονται όλοι. Μιλάμε για τη Δημοκρατία της Χαράς. Η καμπάνια μας είναι φωτογραφίες από την ελληνική πραγματικότητα. Η Ελλάδα πρέπει να πάει μπροστά».
Δεν άφησε, βέβαια, ασχολίαστο το γεγονός ότι δέχτηκε κριτική ακόμα και από το στενό του περιβάλλον, καθώς παραδέχτηκε ότι το concept της διαφήμισης σε πολλούς δεν άρεσε, ενώ σχολίασε πως στους τοίχους αρκετών καταστημάτων του γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα.

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *