Αρχική / ---SLIDER / «Η Μπεκατώρου ήταν άξεστη και απαράδεκτη» – Ξεσπάθωσε γνωστή πολιτικός

«Η Μπεκατώρου ήταν άξεστη και απαράδεκτη» – Ξεσπάθωσε γνωστή πολιτικός

Στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, μεταδόθηκε ένα βίντεο με δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Η πρώην βουλευτής μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη Μαρία Μπεκατώρου, για την οποία όμως δεν αναφέρθηκε με κολακευτικά σχόλια. Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την παρουσιάστρια του Ant1 «άξεστη και απαράδεκτη».

«Θα πήγαινα καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έχω πρόβλημα. Στη Μαρία Μπεκατώρου, όχι. Ήταν άξεστη και απαράδεκτη, χωρίς να με γνωρίζει και έπαιζε τον συνήγορο για κάποια άλλη, χωρίς να ασχοληθώ μαζί της και χωρίς να τη γνωρίζω. Αν την έβλεπα από κοντά, δεν θα της έλεγα τίποτα. Γιατί να της πω; Δεν με ενδιαφέρει», είπε η Ραχήλ Μακρή στην εκπομπή.

Η «κόντρα» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την πολιτικό ξεκίνησε ένα χρόνο πριν και αιτία ήταν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή για την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Καλημερούδια», ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την «βασίλισσα» της μεσημεριανής ζώνης κυρίως λόγω ηλικίας: «Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της».

Η Μαρία Μπεκατώρου, σχολίασε, τότε, μέσα από την εκπομπή της, τις εν λόγω δηλώσεις και δεν μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της Ραχήλ Μακρή, καθώς είπε: «Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι’ αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω»

Δείτε ακόμα

Check Also

Οι παρενέργειες του εμβολίου στο μικροσκόπιο των ειδικών! Γιατί ορισμένοι εμφανίζουν και άλλοι όχι

Ο πονοκέφαλος, η κόπωση και ο πυρετός μετά τη λήψη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *