Αρχική / ---SLIDER / «Η Ελένη Φουρέιρα να πάει στη Eurovision με τη σημαία της, δεν είναι Ελληνίδα, είναι από την Αλβανία.»

«Η Ελένη Φουρέιρα να πάει στη Eurovision με τη σημαία της, δεν είναι Ελληνίδα, είναι από την Αλβανία.»

Με αφορμή τα όσα είπε η Ελένη Φουρέιρα για την πρόθεση της να πάει στη Eurovision, ο Θοδωρής Ρακιτζής εξέφρασε τη δική του άποψη γύρω από το θέμα, κάνοντας τους υπόλοιπους δημοσιογράφους της εκπομπής, αλλά και την παρουσιάστρια, Χριστίνα Λαμπίρη, να διαφωνήσουν κάθετα με αυτό.

«Είναι λίγο ξινό αυτό που θα πω, αλλά μου βγαίνει. Θα ήθελα πάρα πολύ να δω την Ελένη Φουρέιρα να πηγαίνει στην Eurovision με τη γειτονική μας χώρα, με τη σημαία της και όχι με την ΕΡΤ. Γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να πάει με τα δικά της χρώματα κανονικά. Εγώ θέλω να πάει η Demy, όπως πάει. Η Φουρέιρα δεν είναι Ελληνίδα, είναι από την Αλβανία. Δεν είναι κακό. Το έχει πει η ίδια.

Δεν είναι χτύπημα κάτω από τη μέση. Με τη μουσική εγώ δεν αστειεύομαι. Εγώ θέλω όταν βλέπω την ελληνική σημαία να πηγαίνει σωστά. Δεν θέλω να την υπηρετήσει άλλος άνθρωπος. Έχουμε τόσους Έλληνες εδώ να πάνε να την υπηρετήσουν. Αλλιώς είναι που θα δω την Demy και θα το ευχαριστηθώ κι ας πάω στην κορύφη και ας πάω στον πάτο» είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής και η Χριστίνα Λαμπίρη απάντησε:

«Είναι υποκριτικό αυτό που λες και θα σου το αποδείξω. Με την ίδια λογική αγάπη μου, δεν έπρεπε να στηρίξεις την Καλομοίρα που έχω αμερικανικό διαβατήριο»

Θ.Ρ:«Η Καλομοίρα είναι Ελληνίδα.»

Χ.Λ:«Δεν μιλάει δεν μιλάει ελληνικά αγάπη μου, η Ελένη μιλάει τουλάχιστον. Κάνεις λάθος! Είναι κακό και άδικο»

«Έχει φωνάρα. Εγώ τη θαυμάζω πάρα πολύ να τη δω και να πάει και να πάρει και την πρώτη θέση με τη χώρα της» είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής και η άποψη του έκανε την Χριστίνα Λαμπίρη να του κάνει έναν μίνι εξορκισμό προκειμένου να βρει ξανά τον εαυτό του…

Δείτε ακόμα

Check Also

Η νέα λίστα που ισχύει από σήμερα για το «καλάθι του νοικοκυριού» ανά σούπερ μάρκετ

Νέες λίστες ανακοίνωσαν τα σούπερ μάρκετ σήμερα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στο Υπουργείο Ανάπτυξης όσον αφορά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *