Αρχική / ---SLIDER / Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Ο Βαγγέλης Περρής και η Ελένη Μενεγάκη κάθισαν απέναντι στον καναπέ, το μεσημέρι της Τρίτης, και μίλησαν για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή, η κουβέντα έφτασε στο Rising Star. Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έδωσε τη δική του νότα στο show.

«Ο Λιάγκας είναι ένας καλός παρουσιαστής, χαρισματικός, ικανός», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη. Ο καλεσμένος της εξήγησε: «Παρακολουθούσα το τελευταίο επεισόδιο και ήταν σαν να μου διάβαζε κάποιος οδηγίες χρήσης για πλυντήριο! Αυτό δεν είναι καλή τηλεόραση. Η μεγάλη χρήση του ότο-κιου δεν κάνει καλό».

Με δεδομένο ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν μεγάλα περιθώρια να ξεφύγουν από το κόνσεπτ, η Ελένη διατύπωσε την απορία της: «Γιατί να μη βάλουν τη Φαίη Σκορδά που είναι γυναικάρα, με τα ωραία της μαλλιά, με την κορμάρα της, μιλάει και ωραία».

Ο Βαγγέλης Περρής κατέληξε: «Το ατού του Λιάγκα δεν είναι να διαβάζει. Επομένως, στο συγκεκριμένο δεν χρησιμοποίησαν σωστά τις δυνατότητες του ανθρώπου που κάλεσαν για να παρουσιάσει το προϊόν»

Δείτε ακόμα

Check Also

Διευρύνονται οι δικαιούχοι επιδότησης ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου – Δείτε ποιους αφορά

Τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, που περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, προβλέπει τη …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *