Αρχική / ---SLIDER / Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά

Ο Βαγγέλης Περρής και η Ελένη Μενεγάκη κάθισαν απέναντι στον καναπέ, το μεσημέρι της Τρίτης, και μίλησαν για όλους και για όλα. Κάποια στιγμή, η κουβέντα έφτασε στο Rising Star. Τότε, ο Βαγγέλης Περρής είπε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν έδωσε τη δική του νότα στο show.

«Ο Λιάγκας είναι ένας καλός παρουσιαστής, χαρισματικός, ικανός», σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη. Ο καλεσμένος της εξήγησε: «Παρακολουθούσα το τελευταίο επεισόδιο και ήταν σαν να μου διάβαζε κάποιος οδηγίες χρήσης για πλυντήριο! Αυτό δεν είναι καλή τηλεόραση. Η μεγάλη χρήση του ότο-κιου δεν κάνει καλό».

Με δεδομένο ότι οι παρουσιαστές δεν έχουν μεγάλα περιθώρια να ξεφύγουν από το κόνσεπτ, η Ελένη διατύπωσε την απορία της: «Γιατί να μη βάλουν τη Φαίη Σκορδά που είναι γυναικάρα, με τα ωραία της μαλλιά, με την κορμάρα της, μιλάει και ωραία».

Ο Βαγγέλης Περρής κατέληξε: «Το ατού του Λιάγκα δεν είναι να διαβάζει. Επομένως, στο συγκεκριμένο δεν χρησιμοποίησαν σωστά τις δυνατότητες του ανθρώπου που κάλεσαν για να παρουσιάσει το προϊόν»

Δείτε ακόμα

Check Also

Προσοχή! Η νέα ηλεκτρονική απάτη που σκαρφίστηκαν επιτήδειοι!

Οι απατεώνες-χάκερ εισέβαλαν στα στοιχεία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιδιοκτήτριας καταστήματος στην Πάτρα, είδαν ότι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *