Αρχική / ---SLIDER / Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα: «Θέλω η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο»!

Η Ελένη Μενεγάκη ξέσπασε στον αέρα: «Θέλω η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο»!

«Θέλω χρόνο παραπάνω, για μένα, για τα παιδιά μου, για να ξεκουράζομαι, για να αγκαλιάζω, για μένα! Τρέχω συνεχώς για τους άλλους»!

Τα μαθήματα αυτογνωσίας στην Ελένη Μενεγάκη οδήγησαν σε μια προσωπική εξομολόγηση – ξέσπασμα της παρουσιάστριας, στον αέρα της εκπομπής της. Η Ελένη διαμαρτυρήθηκε για τον λίγο χρόνο που έχει για τον εαυτό της και την οικογένειά της και τόνισε πως το ιδανικό γι’ αυτήν θα ήταν να εργάζεται μόνο 5 με 6 μήνες τον χρόνο.

«Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο! Θέλω χρόνο για μένα! Δεν έχω χρόνο! Είμαι σε κυνηγητό, λες και μου έχεις βάλει όλη μέρα ροδάκια και τρέχω! Θέλω χρόνο παραπάνω, για μένα, για τα παιδιά μου, για να ξεκουράζομαι, για να αγκαλιάζω, για μένα! Τρέχω συνεχώς για τους άλλους! Θα ήθελα η δουλειά μου να με απασχολεί 5 μήνες το χρόνο! Ευχαριστώ! Θέλω να έχω ένα διάστημα που να μπορώ να με δώσω ολόκληρη στον εαυτό μου και στην οικογένειά μου. Να μην υπάρχει κανείς που να με τρέχει, σε δουλειές, σε γυρίσματα, σε κουβέντες, σε οτιδήποτε άλλο που δεν έχει να κάνει με εμένα, με τα παιδιά μου, με τον άνθρωπό μου. Αυτό θα το ήθελα 5 χρόνια πριν»!

«Τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις προκειμένου να πετύχεις αυτόν τον στόχο;» ρώτησε η Βίκυ Χατζή την Ελένη Μενεγάκη κι εκείνη απάντησε: «Θες να στο πω δημόσια αυτό; Γιατί θα με παίζουν ένα μήνα στην τηλεόραση και δε με συμφέρει. Γιατί δεν μου αρέσει να παίζω, αλλά παίζω συνεχώς. Την ξέρω την απάντηση, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το κάνω, αλλά έχω κάνει πολύ πιο δύσκολα»…

Δείτε ακόμα

Check Also

«Πάσχα στο χωριό»: Αμείωτοι οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ, μπλόκα παντού, ουρές χιλιομέτρων στα διόδια

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίζονται στα διόδια σήμερα, καθώς συνεχίζονται και σήμερα τα μπλόκα της τροχαίας στο …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *