Αρχική / ---SLIDER / Η επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στην μικρή οθόνη!

Η επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στην μικρή οθόνη!

Ο Γιώργος Λιάγκας περιμένει να τελειώσει και τυπικά το συμβόλαιο του με το κανάλι του ΑΝΤ1, όμως από την άλλη οι προτάσεις για τον δημοσιογράφο είναι αρκετές και μάλιστα δέχτηκε κρούση από το Star.Περιζήτητος είναι ο Γιώργος Λιάγκας παρότι ακόμη δεσμεύεται (έως το καλοκαίρι) με συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος αλλά και το κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει να μην συνεχίσουν μαζί και το θέμα είναι απλά διαδικαστικό.

Ο έμπειρος Γιώργος Λιάγκας έχει περάσει από όλες τις τηλεοπτικές ζώνες των καναλιών με επιτυχία και αυτό δείχνει πόσο επιτυχημένος είναι σε ότι και αν κάνει. Ο Λιάγκας θέλει την επόμενη σεζόν να είναι στη τηλεόραση και ήδη έχει φροντίσει …για αυτό. Προτάσεις για τον «εκρηκτικό» δημοσιογράφο υπάρχουν πολλές, ενώ έχει ακουστεί πως έχει μιλήσει και έχει κλείσει με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, που προσπαθεί να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε κρούση από το κανάλι Star για να επιστρέψει στον σταθμό. Δεν είναι αρνητικός ο δημοσιογράφος και οι συζητήσεις θα συνεχιστούν καθώς ο Λιαγκας έχει πολύ καλές αναμνήσεις από το Star.

neaselida.gr

Δείτε ακόμα

Check Also

Ξεκινούν οι πληρωμές για το επίδομα θέρμανσης

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πληρωμές για το επιδομα θέρμανσης που φέτος διευρύνθηκε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *