Αρχική / ---SLIDER / Η κατάθεση του Μαρτίνη στην Εξεταστική της Βουλής -“Κάρφωσε” Λοβέρδο και Γεωργιάδη

Η κατάθεση του Μαρτίνη στην Εξεταστική της Βουλής -“Κάρφωσε” Λοβέρδο και Γεωργιάδη

Στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας κατέθεσε, σήμερα ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Ανδρέας Μαρτίνης με την ιδιότητα του μάρτυρα.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Μαρτίνης ορκιζόμενος, με θρησκευτικό όρκο, και δηλώνοντας «κάτοικος Κορυδαλλού» υποστήριξε ότι «το τυφλό μίσος και η ιδιοτέλεια όταν συνοδεύεται με αφέλεια κάνουν λάθος».

Ερωτηθείς από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάπα ο Ανδρέας Μαρτίνης τόνισε ότι στην αντιδικία του νοσοκομείου με τον Ανδρέα Βγενόπουλο το υπουργείο με υπουργό τον Ανδρέα Λοβέρδο πήρε το μέρος του Βγενόπουλου, ζητώντας από τον ίδιον να αποσύρει τις μηνύσεις και συνοψίζοντας είπε χαρακτηριστικά: «ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και ο Γεωργιάδης τον σφράγισε πολύ καλά».

Ερωτηθείς από τον κ. Λάπα εάν «ο Άδωνις Γεωργιάδης εξυπηρετούσε τα συμφέροντα συγκεκριμένου τραπεζίτη;» ο κ. Μαρτίνης απήντησε «Δεν ξέρω» και συνέχισε λέγοντας «διοικητικά υπάκουσε συγκεκριμένο τραπεζίτη για να σώσει το νοσοκομείο καίτοι δεν είχε δικαίωμα παρέμβασης».

Τέλος ερωτηθείς για το αν ο Μάκης Βορίδης συνέβαλε στην πορεία προς τον πλειστηριασμό απήντησε «Ναι».

Τέλος για την «Ημιθέα» ο Ανδρέας Μαρτίνης δήλωσε ότι δεν μπορούσε να αποκτήσει νοσοκομείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και χαρακτήρισε την τροπολογία Βορίδη «φωτογραφική» εις βάρος του Ντυνάν και του Δημοσίου.

Πηγή: ΑΠΕ/Μ

Δείτε ακόμα

Check Also

Σούπερ Μάρκετ: Αυτές είναι οι νέες αυξήσεις σε τιμές προϊόντων πρώτης ανάγκης

Με νέες αυξήσεις σε αρκετά προϊόντα θα κάνει ποδαρικό ο Οκτώβριος στα σούπερ μάρκετ. Σε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *