Αρχική / ---SLIDER / Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση να πολιτευτεί –

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι της έγινε πρόταση να πολιτευτεί –

Κατά καιρούς πρόσωπα της τηλεόρασης αποκαλύπτουν ότι τους προτάθηκε ή τους είχε προταθεί να κατέβουν στον πολιτικό στίβο και να διεκδικήσουν την είσοδο τους στη Βουλή.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει, κατά δήλωση της, και η παρουσιάστρια του «Ε», Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το αποκάλυψε στην πρωινή της εκπομπή στο «Ε», χωρίς όμως να αποκαλύψει το κόμμα που της έκανε την πρόταση.

«Μου έχουν πει να πολιτευτώ, δεν μπορώ να σας πω την παράταξη… Αυτός που κατέβαινε ήταν πολύ φίλος του πατέρα μου και έλεγε στον πατέρα μου “γιατί να μην πολιτευτεί η Κατερίνα;” και ο πατέρας μου μου το έλεγε πολύ σοβαρά και τους είπα “είστε με τα καλά σας;”», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η Καινούργιου, όμως, δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον τρόπο με τον οποίο απέρριψε την πρόταση να κατέβει στις βουλευτικές εκλογές, χαρακτηρίζοντας «χαζό» το ότι προτείνουν σε κάθε πρόσωπο που έχει προβολή λόγω της δουλειάς του.

«Συνειδητοποιείτε ότι είναι κάτι σοβαρό το να μπεις στην Βουλή; Δεν καταλαβαίνω που κάθε κατακαημένος μπαίνει…», είπε χαρακτηριστικά

Δείτε ακόμα

Check Also

Ποιά και πότε ξεκινούν τα μέτρα για υποχρεωτικά rapid test σε καφέ, καταστήματα λιανικής, κομμωτήρια για τους ανεμβολίαστους

Από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου η ζωή των ανεμβολίαστων θα αλλάξει. Συγκεκριμένα μόνο σε τρεις …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *