Αρχική / ---SLIDER / Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επιστρέφει… παντρεμένη στην τηλεόραση!

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ επιστρέφει… παντρεμένη στην τηλεόραση!

Παντρεύεται τον Παύλο Χαϊκάλη και επιστρέφει στην τηλεόραση η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η οποία θα εμφανιστεί στη σειρά του ΣΚΑΙ «Θα γίνει της Πολυκατοικίας».

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την σύζυγο του Παύλου Χαϊκάλη και, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της, ελπίζει ότι η νέα σειρά θα έχει την αποδοχή του κοινού.«Αλήθεια είναι ότι παντρεύτηκα τον Παύλο Χαϊκάλη! Και ζούμε μαζί με τη μάνα μου και τον γιο μας. Εκείνος είναι συγκαταβατικός και θέλει να τα φροντίζει όλα, εγώ είμαι κομ­μώτρια και φροντίζω τη μάνα μου, που είναι φωνακλού και γκρινιάρα, και το παιδί μας, που είναι λίγο τρελούτσικο, έφηβος γαρ.

Πρόκειται δη­λαδή για το μοντέλο μιας κλασικής αγαπημένης ελ­ληνικής οικογένειας, που ζουν όλοι μαζί, προσπα­θώντας να γεφυρώσουν τις διαφορές τους», λέει η ηθοποιός για το κόνσεπτ της σειρά, ενώ σημειώνει πως δεν είναι αγχωμένη για την ανταπό­κριση των τη­λεθεατών.«Άγχος δεν θα το έλεγα… Υπάρ­χουν απλός μερικές σκέψεις. Τα πράγματα όμως δείχνουν προς το παρόν τόσο καλά μετα­ξύ μας, που ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή η χαρά μας να… τρυπήσει το γυαλί και να την εισπράξουν και οι θε­ατές, τιμώντας μας με την προτί­μηση τους» είπε στο Τηλέραμα.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *