Αρχική / ---SLIDER / Η Κοραλία Καράντη για το «Τατουάζ»: Πήρα έναν επικίνδυνο ρόλο στα χέρια μου

Η Κοραλία Καράντη για το «Τατουάζ»: Πήρα έναν επικίνδυνο ρόλο στα χέρια μου

Η Κοραλία Καράντη υποδύεται τη Μαργκώ στη σειρά «Το τατουάζ» κι αν και η ηρωίδα της είναι αδίστακτη έχει καταφέρει παρόλα αυτά κατά έναν παράδοξο τρόπο να είναι συμπαθής στους τηλεθεατές.
Η ηθοποιός μετά το «Μπρούσκο» συνέχισε τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου στη νέα τους σειρά.«Η άψογη συνεργασία που είχα με τη Βάνα Δημητρίου, τον Αντρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου στη σειρά “Μπρούσκο” με ώθησε να πω το “ναι” και σ’ αυτή τη σειρά. Ο ρόλος που μου έδωσε η Βάνα είναι καλοδουλεμένος, καλογραμμένος και απαιτητικός. Πήρα έναν επικίνδυνο ρόλο στα χέρια μου. Αλλά λόγω του ότι είναι αληθινός και πολύπλευρος έχει τρομερό ενδιαφέρον για τον ηθοποιό και τον τηλεθεατή. Η Μαργκώ φαντάζει σκοτεινή, αλλά γίνεται κατανοητή όταν φωτίζονται οι διαφορετικές όψεις της. Είναι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όσο για τη σκηνοθεσία του Αντρέα Γεωργίου και την παραγωγή του Κούλλη Νικολάου ακόμη με τα 12ωρα γυρίσματα, νιώθω απόλυτα προστατευμένη. Οι δημιουργοί αυτοί είναι μια ομάδα. Και η τηλεόραση είναι ομαδικό άθλημα».

Με αφορμή τον ρόλο της ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι υπάρχουν γεννιούνται κακοί άνθρωποι ή γίνονται στην πορεία: «Δεν γεννιούνται κακοί, αλλά οι καταστάσεις που ζουν, το περιβάλλον, δηλαδή, διαμορφώνει κατά πολύ τον χαρακτήρα τους. Οι άνθρωποι γίνονται κακοί. Αλλά η Μαργκώ δεν είναι κακιά. Δεν κάνει κάτι κακό, αν δεν έχει λόγο να το κάνει. Είναι μια μαχήτρια της ζωής και θέλει να βγαίνει κερδισμένη. Βέβαια, για καθέναν στη ζωή το κέρδος είναι υποκειμενικό. Για μένα, το μεγάλο κέρδος είναι να μη βγαίνω έξω από το ηθικό σύστημα αξιών μου», δήλωσε στην εφημερίδα espresso

 

Δείτε ακόμα

Check Also

Δεν είναι δυνατόν! 12χρονος στην Ροδόπη βίασε 6χρονο!

Την ανατριχιαστική καταγγελία έκαναν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης οι γονείς ενός 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή! …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *