Αρχική / ---SLIDER / Η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν για την σχέση τους στην Φάρμα

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη και ο Κωνσταντίνος Μακρής ξεκαθάρισαν για την σχέση τους στην Φάρμα

“Εκεί πέρα ο Ντούπης μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα συναισθήματά του. Δεν ξέρω αν ένιωσε όντως κάτι έντονο…” δήλωσε η Κυριακή Κατσογρεσάκη.


Η Κυριακή Κατσογρεσάκη κι ο Κωνσταντίνος Μακρής ήταν καλεσμένοι στο Πρωινό και έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με το εάν υπήρξε κάτι ερωτικό μεταξύ τους στην Φάρμα.

Η Κυριακή είπε αρχικά: «Υπήρχε αμοιβαία συμπάθεια από πριν μπούμε στο παιχνίδι. Μπαίνοντας στο παιχνίδι είναι λογικό να αναπτυχθούν παραπάνω συναισθήματα αλλά ήταν μια συμπάθεια. Εκεί πέρα ο Ντούπης μπορεί να μπέρδεψε λίγο τα συναισθήματά του. Δεν ξέρω αν ένιωσε όντως κάτι έντονο… Είναι ομορφόπαιδο αλλά δεν μου δημιουργήθηκαν συναισθήματα. Υπήρχε μια χημεία και μέχρι εκεί… Μετά τον τελικό βρεθήκαμε με παρέα αλλά όχι οι δυο μας.»


Στην συνέχεια ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μακρής: «Με την Κυριακή όλα καλά… Ήταν κάποιες στιγμές αλλά δεν μπορείς να ερωτευθείς από την μία στιγμή στην άλλη. Σαν χαρακτήρας έχει και τα ελαττώματά της αλλά είναι κάτι μπορούμε να τα φτιάξουμε. Κανείς δεν είναι τέλειος.» Για το αν θα την διεκδικούσε έξω κάποια στιγμή δεν θέλησε απαντήσει αφού ήρθε σε αμηχανία.

Δείτε ακόμα

Check Also

…ακολουθήστε το…

…ακολουθήστε το, σήμερα και σχεδόν καθημερινά θα έχετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε και να ενημερώνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *