Αρχική / ---SLIDER / Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκαλύπτει την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο

Στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1 “Μην ψαρώνεις”, ενώ αποκάλυψε και την πρόταση γάμου που είχε από πασίγνωστο Ελληνοαμερικάνο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομά του.«Όταν ήμουν μικρή έγραφα γράμμα στον Άγιο Βασίλη. Με τον μπαμπά μου είχαμε γράψει ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που πήρε βραβείο από την Απογευματινή. Ο μπαμπάς μου είχε θυμώσει που δεν έγινα συγγραφέας, αλλά θεατρίνα. Ακόμα γράφω, τώρα ετοιμάζω ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο. Έλεγα τα κάλαντα μικρή με την παρέα μου, αλλά σταμάτησα όταν μια οικοδέσποινα παραπονέθηκε ότι είμαι φάλτσα.

Είχα συγκλονιστική πρόταση γάμου από έναν Ελληνοαμερικάνο όταν πήγα με τον Γερμανό στην Αμερική για Χριστούγεννα. Αυτός είχε κάνει καριέρα και πορεία στην Αμερική, γνωστό το όνομα, δεν μπορώ να το αναφέρω. Υπάρχει ο άνθρωπος, ζει και βασιλεύει στη Νέα Υόρκη. Όταν το είπα στον Φρέντυ έγινε έξαλλος. Τον φλέρταραν πολύ τον Γερμανό, αλλά ήμουν πολύ σίγουρη για τον εαυτό μου και δεν έκανα σκηνές. Ο Φρέντυ μου έκανε πρόταση γάμου τα Χριστούγεννα», είπε αρχικά η Μαρία Ιωαννίδου.

Για τη συμμετοχή της στη σειρά “Μην ψαρώνεις”, είπε: «Υπήρχε ο ρόλος, αλλά διαμορφώθηκε επάνω μου. Εγώ καμιά φορά πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει στη Νενέλα τη Μαρία Ιωαννίδου με την τσίχλα που μεγάλωσε. Έχει κάποια στοιχεία, είναι ζωηρή, ζωντανή, αστεία, ενοχλητική, αφελής.Είναι μια μοντέρνα γιαγιά και αρέσει στα παιδιά. Έχω γίνει η Αλίκη Βουγιουκλάκη της Ελλάδας, πέφτουν τα παιδιά πάνω μου και λένε “Νενέλα μας, Νενέλα μας”. Ξαναδίνω αυτόγραφα μετά από χρόνια. Με αγαπάει ο κόσμος και μου αρέσει πολύ, το έχω τρομερή ανάγκη».

Δείτε ακόμα

Check Also

«Μέρισμα» 900 ευρώ για 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά τα Χριστούγεννα

Το ποσό των 900 ευρώ θα καταβληθεί ως μέρισμα σε περισσότερα από 200.000 ευάλωτα νοικοκυριά …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *