Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / «Η Νίκη μας δεν έφυγε», λέει ο Νικολόπουλος μετά τα συλλυπητήρια του Βούτση

«Η Νίκη μας δεν έφυγε», λέει ο Νικολόπουλος μετά τα συλλυπητήρια του Βούτση

Σύγχυση μετά από συλλυπητήριο μήνυμα Βούτση που στη συνέχεια έσπευσε να πάρει πίσω

«Η Νίκη μας δεν “έφυγε” ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς».

Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε μέσω facebook το μεσημέρι της Κυριακής ο ανεξάρτητος βουλευτή Νίκος Νικολόπουλος για την 17χρονη κόρη του, η οποία από το περασμένο Σάββατο περνά δύσκολες ώρες και νοσηλεύεται ακόμη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίο.

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε σήμερα την παραπάνω ανάρτηση για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με τη σύγχυση που προκλήθηκε το πρωί με το συλλυπητήριο μήνυμα που ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, έστειλε στην οικογένειά του.

Ο κ. Βούτσης έκανε  λόγο για «απώλεια» της 17χρονης, γεγονός που προκάλεσε αναστάτωση στον φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον της οικογένειας αλλά και στην κοινωνία της Πάτρας. Αμέσως, κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον κ. Νικολόπουλο για να μάθουν τι είχε συμβεί, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι περισσότεροι του του έστειλαν τα συλλυπητήριά τους.

Έπειτα από την ταραχή που προκλήθηκε, ο κ. Βούτσης διόρθωσε την γκάφα του του με μια νέα ανακοίνωση στην οποία αναγραφόταν: «Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του και τη θερμή αλληλεγγύη του στον αγώνα που δίνει η οικογένεια του βουλευτή κ. Νίκου Νικολόπουλου στην εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση της κόρης τους Νίκης».

Η πρώτη ανακοίνωση του Προέδρου της Βουλής: 

«Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής».

Η ανάρτηση του κ. Νικολόπουλο στο facebook

Δείτε ακόμα

Check Also

Επίδομα θέρμανσης: Δεύτερη ευκαιρία για αίτηση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από την πλατφόρμα myΘέρμανση της ΑΑΔΕ, το σύνολο των αιτήσεων …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *