Αρχική / -Ροή Ειδήσεων / Η οργισμένη επιστολή της Sinead O’ Connor: «Με αφήσατε να πεθάνω»

Η οργισμένη επιστολή της Sinead O’ Connor: «Με αφήσατε να πεθάνω»

Μπορεί να είχε αίσιο τέλος το θρίλερ με τη Sinead O’Connor- η αστυνομία του Σικάγο, η οποία την αναζητούσε επί ώρες, την εντόπισε τελικά, καλά στην υγεία της- ωστόσο, η διάσημη τραγουδίστρια έρχεται πάλι στην επικαιρότητα, εξαιτίας μίας ανάρτησης της στο facebook.

Πρόκειται για την «Ανοιχτή επιστολή στον Τζον Ρέινολντς», όπως τιτλοφορεί το κείμενο της η ίδια, μία κραυγή προς τον πρώην σύζυγο της και πατέρα του γιου της, Τζέικ, τον γιο της, αλλά και τον πατέρα της.

Στην ανοιχτή αυτή επιστολή, η Sinead O’Connor μιλά για την ψυχική ασθένεια της και δίνει ραντεβού στο δικαστήριο, γράφοντας «είμαι ανίκανη να δουλέψω».

Ο διαβολικός γιος μας

Στην επιστολή απευθύνεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς και προς τον γιο της: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που πάσχει από δύο παθήσεις των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυτοκτονικό ιδεασμό, δεν είναι χειραγώγηση. Όλοι σας με εγκαταλείψατε γιατί έχω τάσεις αυτοκτονίας. Με αφήσατε να πεθάνω. Ο Τζέικ λέει πως ξέρει ότι πάσχω από ψυχική ασθένεια ωστόσο δεν τον ενδιαφέρει. Πείτε του να σταματήσει να φέρεται σαν να μην τον ενδιαφέρει αν θα πεθάνω. Το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι το πως θα νιώθει αυτός. Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Μπαμπά, δεν θα τη γλιτώσεις

Στη συνέχεια, απευθύνεται στον πατέρα της: «Μπαμπά το έκανες κι εσύ αυτό στη μαμά. Και τη γλύτωσες. Είμαι πιο δυνατή από εσένα. Δεν θα γλιτώσεις αυτή τη φορά.

«Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε ένα νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Γιατί η μαμά εξαφανίστηκε

Στη συνέχεια, γράφει «Τζέικ, πάρε την επιμέλεια του Σέιν. Θα σου στείλω χρήματα. Βεβαιώσου ότι θα λάβει θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή αν χρειαστεί. Κανείς σας δεν θα με ξαναδεί, εξαιτίας αυτού που κάνατε. Αν καταφέρω να μην αυτοκτονήσω, θα πρέπει να πληρώσεις (σ.σ. απευθύνεται στον πρώην σύζυγο της) τα ιατρικά έξοδα και θα συνεχίσεις να ασχολείσαι με αυτό, καθώς ήσουν και παραμένεις ο επικεφαλής συντονιστής της ψυχολογικής και συναισθηματικής καταστροφής μου. Και δεν θα επιστρέψω ποτέ ξανά σε εσένα ή στα 4 παιδιά μου, εξαιτίας σου. Εξήγησε στον Σέιν και τον Γέσουα γιατί η μαμά εξαφανίστηκε…»

«Θα σας δω στο δικαστήριο. Είμαι ανίκανη να δουλέψω. Έχω χάσει το φετινό και το περσινό εισόδημα. Είχα τεράστια ιατρικά έξοδα και ένα τεράστιο τραύμα εξαιτίας σου. Να προσεύχεσαι στο Θεό να με σκοτώσει, γιατί αλλιώς δεν θα το αφήσω».

Δείτε ακόμα

Check Also

Power Pass: Διευκρινίσεις για τον σωστό υπολογισμό της επιδότησης και για τις αιτήσεις των φοιτητών

Διευκρινίσεις για το πώς μπορεί να διαπιστώσει κανείς ότι έχει γίνει σωστός υπολογισμός στην αναδρομική …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *